Narlıdere Life Sayı 2

askin-belkis

Merhaba

Gündemde yer alan birçok sıkıntılı konunun yanında geleceğimizi aydınlatan gelişmeler de olmasa içimiz kararacak doğrusu. Örneğin kentimizin gelişimini olumlu yönde etkileyecek birçok yeni projeye umutla bakıyoruz.

Sağlık, turizm, sanayi ve ticaret alanlarında İzmirimizi kalkındıracak bu projelerin hayata geçmesi, ticari çevreler tarafından emekli kenti olarak görülen kentimizin dünya sıralamasındaki yerini birçok açıdan yukarılara taşıyacaktır. Projelerin sağlayacağı istihdam olanakları, kentimizdeki işsizlik oranını azaltacak, gelir düzeyini ve yaşam standartlarını yükseltecektir.

Dünyanın en büyük 10 limanından birisi olan, Kuzey Ege Çandarlı Limanı projesi, İzmir Körfezi ve İzmir Limanı’nın Rehabilitasyon Projesi, Karaburun-Çeşme yarımadasında planlanan İzmir Sağlık Serbest Bölgesi projesi, İzmir ve çevresindeki 18 yat limanı projesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü teknopark projesi, kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri, turistik potansiyelimizi ortaya çıkaran Kemeraltı, Agora, Kadifekale, Altınyol projeleri,  ulaşımı kolaylaştıran raylı sistem, deniz ve kara yolu projeleri, Seferihisar’da hayata geçen ve bölgeyi olumlu yönde etkilemeye devam eden Cittaslow gibi projeler kentimizin geleceği ile ilgili umut ve beklentilerimizi yükseltmektedir. Bir de Expo 2020 için yapılacak oylamada İzmir seçilir ise kentimiz, dünya genelinde markalaşacaktır.

Bu gelişmelerin sağlayacağı kazancı öngören bir çok girişimci daha şimdiden, yatırım faaliyetlerine başladılar. Özellikle gayrimenkul alanında geliştirilen özel projelerle ilgili yatırımlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Ayrıca yatırıma yönelik daire ve işyeri satışlarında da artışlar gözleniyor. Kentimizin gelişimi için gelecek güzel haberleri üçüncü sayımızda da paylaşmak dileği ile.

Kentimizin gelişimi için gelecek güzel haberleri üçüncü sayımızda da paylaşmak dileği ile.

Aşkın Yaka

Editör

Merhaba

Eylül ayı başlangıçların ayıdır. Yeni başlangıçlar, yeni umutlar, bazen de hüzündür… Okulların açılması, alışveriş heyecanı, yaz tatilinin sona

ermesi, yazlıkların boşalıp, şehrin hareketlenmesi ile doğal bir geçiştir.

Şehirde olma ve çalışma zamanıdır artık. Yapılan hafta sonu programları yavaş yavaş merkeze kaydı. Bir yandan etkinlikler başlarken, iş piyasası da hareketlendi. Biz de bu hareketliliğin verdiği enerji ile dopdolu bir sayı hazırladık sizler için. Daha çok görüş aldık, daha çok gezdik, gördük, daha fazla kişiyle görüştük.

Aylık dergilerdeki deneyimlerimden bildiğim, her ay bir önceki aydan daha bir hevesli, heyecanlı çalışıldığıdır. Narlıdere Life’ı hazırlarken de aynı heyecanla, hep biraz daha iyisini hazırlama ve daha fazla okuyucuya ulaşma arzusu ile çalışıyoruz.

İlk sayıda sizden aldığımız tebrik ve olumlu eleştiriler bizi çok mutlu etti. Daha 2. sayıda bu kadar çok kişiye ulaşmış olmamız ve hiç tanımadığımız insanlar tarafından bile tebrik ve destek mesajları almamız yaptığımız işe olan inancımızı güçlendirdi.

Bu ay da Narlıdere Life’ın içeriğinde, kültür ve sanat etkinlik haberleri, ünlülerle röportajlar, sağlık haberleri, uzmanlardan öneri ve görüşler, bölgede yaşayan tanınmış simalarla söyleşiler bulacaksınız. Ayrıca, hızla gelişen bölgemizde üretilen nitelikli konut projeleri ve gayrimenkul pazarı ile ilgili bilgi ve haberleri de okuyabileceksiniz. Ayrıca, basılı bir yayın olarak tasarladığımız Narlıdere Life’ı, internet ortamında da www.narliderelife.com’dan  takip etmeye devam edebilirsiniz.

Belkıs Ersan Yaka

İmtiyaz sahibi

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like