Narlıdere Life 7. sayı

askin-belkis

Merhaba,

Hızına erişilmez bir hal aldı yaşam. Neredeyse her alanda bir yarıştır gidiyor. İşte, okulda, alışverişte, teknolojide müthiş bir rekabet ve üretim var. Her geçen gün yeni bir ürün, yeni bir model, hatta yeni bir meslek doğuyor. Tüketim çılgınlığı ve sınır tanımayan kazanç hırsı

ruhlarımızı ele geçiriyor.  Daha fazla üretmek,  daha çok tüketmeyi, daha çok tüketmek, daha çok çalışmayı gerektiriyor. Çalışmak ve üretmek insanı var eden, ona anlam katan eylemlerdir elbet. Ancak akıl ve ruh sağlığımızı korumak, sevdiklerimize ve kendimize zaman ayırmak, var olmamız konusunda daha önceliklidir. Çünkü başarılarımızın arkasında yakınlarımızın sevgisi ile aklımızın ve ruhumuzun gücü vardır.

Yazı ve tatili geride bırakıyoruz. Yeni bir çalışma dönemine girmek üzereyiz. Narlıdere Life olarak dileğimiz, islerinizde önemli başarılar kaydetmeniz ve  sevdiklerinizle kendinizi, içinde bulunduğumuz tüketim toplumunun yan etkilerinden korumanızdır.

Sağlıcakla kalın.

Aşkın Yaka

Editör

 

Merhaba,

Ağustos mevsimin son ayı olması sebebiyle çoğumuz için telaşlı bir aydır. Okula gidecek çocukları olanlar için hazırlıktır, yaz başında tatile gidemeyenler için belki son fırsattır, kış hazırlıkları için toparlanma zamanıdır, sezon sonu indirimli alışveriştir…

Kimileri için iş, kimileri için tatil olan yaz bitiyor. Sonbahar gelirken yeni bir dönem başlıyor. Kışa hazırlık yavaş yavaş hareketleniyor şehir de.  Sanırım siz de fark ediyorsunuz caddelerdeki kıpırtıyı. Güneşin parlak ışığı yerini sonbaharın tatlı rüzgârına bırakırken yeni planlar yapıyoruz. Sağlam bir çalışma dönemi bizi bekliyor.

Ağustos sayımızı hazırlarken, sayfalarımızdan da fark ettik yazın bittiğini. Ege sularının mavisiyle beyazını harmanlayan deniz konseptli dekorasyon önerileri sunduk sizlere.

Kapağımızda Mirkelam var… Uzun bir aradan sonra güzel bir albümle aramıza dönen Mirkelam’la keyifli bir söyleşi yaptık. Gene alanlarında uzman yazarlarımızdan merakla okuyacağımız konular var. Kültür – sanat, astroloji… Elinizden düşürmek istemeyeceğiniz dopdolu bir sayı ile yine sizlerleyiz.

Yeni sayılarda görüşmek üzere.

Belkıs Ersan Yaka

İmtiyaz sahibi

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İcat çıkarıyorlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hayallere sınır getirmiyor.  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl kente hediye ettiği Fabrikasyon Laboratuvarı (FabLab), teknolojik…