İzmirli modacı minik bebeklere “nefes” olacak

İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtken, adı “Nefes” olan koleksiyonuyla Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ile çocuklar için defile düzenledi. 18 Mart Salı gecesi İzmir Hilton Otel’de gerçekleşen defile iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına düzenlenen defileye katılanlar bağışlarıyla, dünyaya gelen prematüre bebeklere alınan Neonatal Ventilatör (solunum cihazı) ile nefes oldu.

Ünlü mankenler sergiledikleri koleksiyonla büyüledi

Gecede Ceyda Ateş, Wilma Elles, Ayşe Hatun Önal, Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Ebru Öztürk, Yüksel Ak, Tuba Melis Türk podyuma çıkarak projeye destek verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan Kayıtken’in, 75 parçadan oluşan koleksiyonunda danteller, satenler, sıra dışı gelinlikler, uçuşan ipek tüller ve Swarovski taşlarla süslenmiş şık gece kıyafetleri geceye katılanları büyüledi.

Kayıtken, “Prematüre doğan bebeklerin çoğunluğunda akciğerleriyle ilgili sorun olduğunu ve çok acil solunum cihazına ihtiyaçları olduklarını öğrendiğimde defilemi Behçet Uz Çocuk Hastanesi yararına yapmaya karar verdim. Hayat kurtaran bu cihaz için hazırladığım koleksiyonun adı da projenin kimliği olan ‘Nefes’ oldu. Amacımız sosyal anlamda duyarlı moda severlerle birlikte, nefese ihtiyacı olan küçük bebeklere hayat vermek” dedi.

Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakıf Başkanı Ülkü Karlı da, “Vakfımıza geçtiğimiz yıllarda da onkoloji bölümüne çok değerli bir cihaz kazandıran değerli modacı Erkan Kayıtken bu yıl gene bizi çok sevindirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Defileye Diva Müzik, Ses – Işık sahibi Ferit Mermerci, Metis Mücevherat sahibi Cansın Çiloğlu, Öner Evez Fashions Event Management ve ekibi, Monjardin sahibi Ali Deniz, Alpay Tekstil sahibi Serkan Alpay, Ayakkabı Tasarım sahibi Gökhan Talay ve Hilton Otel katkıda bulundu.

ertanara

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Ekose trendi

Ekosenin klasik formlardan muhteşem dönüşünü bu kış sokak modasında görüyoruz. 1980’li yılların başından itibaren geçmişten günümüze gelen popülerliğini…
Devamını oku...

Moda

Nisan’ın gelişiyle dolaplardaki kışlıklar yerini rengarenk, tiril tiril yazlıklara bırakmaya başlıyor. Baharın tazeliğini, kır çiçeklerinin rahatlatıcılığını ve renk…