Amerikan Kültür Kids Anaokulu Narlıdere’de

Türkiye’nin eğitim sektöründeki en büyük ve en yaygın kuruluşlardan biri olan Amerikan Kültür Kids Anaokulu, Narlıdere İstihkâm’da. AKD Kids İstihkâm Anaokulumuzda deneyimli personelimiz, halkla ilişkiler birimimizle; güler yüz ve sevgi ile öğrencilerini kucaklayan ekibimiz, iş yorgunluğunu hissetmeden öğrencilerini akşam aynı ilgi ile uğurlayan bir enerjiye sahiptir.

28b8f12309e9ac4afaade20e5d04ffc2_l

Amerikan Kültür Okul öncesi Eğitim Kurumları Türkiye’nin eğitim sektöründeki en büyük ve en yaygın kuruluşlardan biridir. 100’ün üzerinde temsilciliği ile Türkiye’nin en büyük dil okulları Amerikan Kültür çocuklara özel bir yapılanmayı AKD Kids Anaokulları ile sunmaktadır.

AKD Kids Anaokulları, çocuk güvenliği maksimum düzeyde gözetilerek hazırlanan binalarda, özel yöntemler uygulanarak İngilizce öğretiminin yanı sıra, çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunar.

Her sınıfta iki öğretmen

Anaokulumuzda her sınıfta iki öğretmen aynı anda bulunur. Öğretmenlerimizin bir tanesi Türkçe konuşurken diğeri sadece İngilizce konuşur. Örneğin; Türkçe konuşan öğretmenimiz  “Haydi mavi kâğıdı keselim“ dediğinde, sınıfın İngilizce öğretmeni “Let’s cut the blue paper” der. Bu sayede çocuklarımız zaman içerisinde İngilizce öğrendiğinin farkına varmadan İngilizce anlamaya ve konuşmaya başlar.

Dil programlarımızda Avrupa Birliği normlarına uygun İngilizce eğitimi verilmekte ve bu eğitim süreci çocuklarımıza verilen Avrupa Dil Portfolyosu ile belgelenmektedir.

Çift ana dilde eğitim

Bu eğitim modelinde öğrencinin günde 8-9 saatini beraber geçirdiği öğretmenleri eğitim sırasında ebeveynleri yerine geçtiği için bu öğretmenlerden İngilizce öğretmeni olanı, sadece İngilizce konuşarak, (Ama öğrencisini anlayarak) İngilizce konuşmanın doğal bir süreç olduğunu ve özel bir durum olmadığını, hayatın olağan akışı içinde bir iletişim metodu olduğunu öğrenciye gözlemletir.

Üstün yetenekli çocuklar

Dünyanın her ülkesinde olduğu gibi ülkemizin de nüfusunun %3’ü üstün yetenekli çocuklardan oluşmaktadır. Oysaki üstün yetenekli öğrenciler erken yaşlarda yeteneklerini geliştirecek ve onların kapasitelerini geliştirecek programlara alınmazlar ise özellikle lise çağlarında büyük başarısızlıklar yaşamaya başlayabilirler. Bu nedenle kendisini diğerlerinden farklı gören (zeki) bir beyin zaman içinde hiç çalışmadan ve tekrar etmeden de başarılı olacağını düşünerek tembelleşir.

Sonuçta üstün yetenekler, hem ebeveynler için hem de çocuklarımız için ciddi bir sorundur. Özel eğitime ihtiyaçları vardır.

Organik gıda ve hijyen 

Okulumuzda çocuklarımıza ikram edilen gıdaların organik olması ve hijyen sağlanması en önem verilen konulardır.

ekran-resmi-2016-10-24-15-46-07

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Sevgi arsızı

Birine sevginizin tümünü sunmak, asla sizi de ayni şekilde seveceğinin garantisi değildir. Sevgiye karşılık beklemeyin. Sadece sevginin karşıdakinin…