Alkışlar Huzurevi Türk Halk Müziği Korosu’na

Narlıdere Huzurevi sakinlerinden Mustafa Şener’in kurduğu Türk Halk Müziği Korosu, bir yılda dördüncü konserini verdi.

Huzurevi sakinlerinden Mustafa Şener emekli ordu mensubu… Hava Kuvvetleri Komutanlığı bandosunda uzun yıllar görev yapmış. Saksafon, yanflüt, klarnet gibi enstrümanları çalıyor. Yurtdışında çok sayıda askeri festivallere katılmış. Japonya, Fransa, Belçika ve Almanya’da profesyonel müzik olanağı bulmuş.

Geçtiğimiz yıl Narlıdere Huzurevi’nde Türk Halk Müziği korosunu kuran Mustafa Şener “Bir yılda önemli yol kat ettik. Enstrümanlar ve koristlerle koromuz 60 kişiye ulaştı. Repertuvarımızda Anadolu’nun her yöresinden türküler var. Haftada iki gün çalışmalarımız oluyor. Koromuz dışarıdan katılmak isteyenlere de açık. Çalışmalarımız oldukça eğlenceli geçiyor. Koromuzun bir de sosyal boyutu var; çeşitli etkinlikler, kahvaltılar, geziler düzenliyoruz. Bu türden kaynaşmalar herkesi mutlu ediyor. ”  dedi.

Öğretmenler Günü konseri büyük ilgi gördü

Huzurevi korosu, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir konser verdi. Konser dışarıdan da büyük ilgi gördü. Kalabalık bir dinleyici topluluğuna eğlenceli saatler geçirten koro, bundan sonra da özel günlerde etkinliklerine davam etmeyi planlıyorlar.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Bebek Melekleri

Anne ve Anne Adaylarının Doğru Ve Güvenilir Bilgi İhtiyacını Karşılayan Platform: Bebek Melekleri Anne, bebek ve çocukların sağlıklı…