Renkli Dünyalar renksiz başladı!

Kanal D’nin sabah kuşağı programı “Renkli Sayfalar”ın sunucuları değişti, içeriği yenilendi.Bu değişikliğin reytinglere yansıması ise umulduğu gibi olmadı!

Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı’nın ayrılmasından sonra  Kanal D’deki ‘Renkli Sayfalar’ dün yeni sunucuları Şule Zeybek, Lerzan Mutlu ve Dr. Aytuğ Kolonkaya ile ekrana geldi.

Format değişimine uğrayan “Renkli Dünyalar” da magazin azaltılarak sosyal içerikli konular ön planda tutulmuştu.Daha i iyiye gitmek üzere yola çıkan ‘Renkli Sayfalar’ reyting şoku yaşadı ve program AB, TOTAL VE ABC Plus’da ilk 100’e giremedi.Farklı tarzları olan üç sunucudan oluşan “Renkli Dünyalar”ın neler yapabileceği ve reytinglerde eski başarıyı nasıl yakalayacakları şu an tam bir bilinmeyen!

Sosyal medyada renkli bir kişiliği olan haber okuma konusundahayli tecrübeli Şule Zeybek’in biraz daha ağırlığını programa koyması görüşü hakim.Lerzan Mutlu’nun ise hala geçmişle yargılanması seyirci üzerinde etkili gibi görünüyor.Başka sunucuların yerine gelmenin handikapıda bunların üstüne eklenince şu an için “Renkli Dünyalar”ın işi zor gibi gözükmekle birlikte seyirci yeni yüzlere ve formata alışacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Demet Akbağ, Sıla, Beren Saat mart ayına damga vurdu! Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı…
Devamını oku...

MAGAZİN

Minik Farah… Ünlü isimlerin bebeklik fotoğrafları büyük ilgi çekiyor. İşte bir ünlü ismin daha bebeklik fotoğrafı ortaya çıktı.…