Yeni geçim kaynağı izdivaç kapısı!

Sosyal medyaya bakarsanız herkes şikayetçi, herkes kaldırılsın diyor ama nafile RTÜK’ün kestiği trilyonlarca cezaya rağmen aynı hızla hatta arada alaycı tavırlarlar devam ediyor malum izdivaç programları…

Yıllar önce Flash Tv ekranlarında yaşlı amcaların,teyzelerin , ninelerin, dedelerin  yalnızlıklarına son vermek amaçlı masumene olarak başlayan izdivaç programlarına o zaman kim derdi ki gün gelecek büyük bir rant kapısı olacak diye ?!…

O gün geldi ve büyük bir rant kapısı olan izdivaç programlarında localarda sıra sıra dizi dizi evlenmek amaçlı! Bekleyen ama ne hikmetse bir türlü geleni gideni beğenmeyen locada dönme dolap  misali daldan dala daldan dala konan adayların hikayelerini izler olduk!…

Arada bir gerçekten evlenmek için gelen taliplerin bu  çarkın içinde nasıl eriyip yok olduklarını da gördük ve görmeye de devam ediyoruz.

İzdivaç denince artık milletin aklında yeni ekmek kapısı imajı hakim olmuş.

Nasıl olmasın ki!..

Hayatın acı şartlarında ezilmiş her birinin farklı hikayesi olanların gelip ağlaması sızlaması sonrası birden farklı bir dünyaya adım atmasıyla her şey değişiveriyor.

Önce hemen bir ınstagram sayfası açılıyor sonra yavaş yavaş  takipçiler toplanıyor…

Sonra gelsin reklamlar gitsin reklamlar …

Yavaş yavaş façalar düzeliyor.Saçlar başlar değişiyor , konuşamayanlar konuşmaya başlıyor.Bol kalça sallamalı, kavgalı kıyametli ,davullu zurnalı renkli dünyaya hoş geldiniz!..

Evler tutuluyor , arabalar alınıyor ,geziliyor tozuluyor.Hepsi Instagram hikayelerinde bolca paylaşılıyor .Paylaşımların altındaki galiz küfürlü yorumlar bile sindiriliyor!

Ne kadar konuşursan o kadar popülüte ve kazanç geliyor.

Böyle şartlarda kim evlenir Allahaşkına! Evlenen bile ayrılmaya kalkıyor  iki gün sonra !…

Ve RTÜK hala ceza kesiyor.Aile birliği zedeleniyor diyor basıyor cezayı  basa basa trilyonları toplayan RTÜK hala yaptırım aşamasına gelip kaldırın şunları diyemiyor !

 

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Buket Aydın Oyunculuğa Göz mü Kırpıyor? Haber Global de yüz yüze programını sunan Buket Aydın, sosyal medyada yaptığı…