Narlıdere’de Beslenme ve Diyet Danışmalığı Merkezi açıldı. 

Diyetisyen Elif Arslan; “zayıflama ve diyet merkezleri çoğunlukla Alsancak, Bornova, Karşıyaka gibi ilçelerde olduğu için, Narlıdere bölgesinde bu hizmeti almak isteyenlerin kolaylıkla ulaşabileceği bir merkez olmayı hedefledim” diyor.

Eğitimini tamamladıktan sonra, bulunduğu gönüllü çalışmalar ile kendisini geliştiren, daha sonra çeşitli beslenme merkezlerinde çalışmalarını sürdüren, Elif Arslan, Narlıdere’de bir beslenme danışmanlığı merkezi olmadığı için kendi ofisini açma karar aldığın söylüyor.

Kilo alma

Kilo verme

Anne çocuk beslenmesi

Sporcularda beslenme

Yeme bozuklukları

Hastalıklarda beslenme gibi konularda hizmet verdiğini söyleyen Elif Arslan; “popüler diyetler yerine, uzun vadede, doğru beslenme alışkanlığı kazandırarak, haftalık görüşmeler ve telefon desteği ile birlikte, hem motivasyonu artırıp hem devamlılığı sağlayarak, sağlıklı zayıflatmayı hedefliyoruz. Ayrıca zayıflama ve diyet merkezleri çoğunlukla, Alsancak, Bornova, Karşıyaka gibi ilçelerde olmasından dolayı, Narlıdere bölgesinde bu hizmeti almak isteyenler için kolay ulaşılabilir bir merkez olmayı hedefledim. Hatta danışanlarım on line diyetle de pratik olarak hizmet alabilecekler.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Elif Arslan

 

Yenikale Mah. Mithatpaşa Cad. No: 116 D. 2 Narlıdere

0 507 921 4506

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İzler taşıyan sergi

Ünlü Fransız fotoğraf sanatçısı Lam Duc Hien’in “Mekong-Nehirlerin Anası” isimli fotoğraf sergisi, İzmir Fransız Kültür Merkezinde açıldı. İstanbul…