‘Mesajlar’

Nalan Altınörs

Türk Sanat Müziği Sanatçısı

Sayfalar kaliteli, konular özgün, çalışanlar sevgi dolu. Narlıdere Life Dergisinin 6. yılını kutluyor, dünyamıza özel bir renk katmalarının devamını diliyorum. Sevgilerimle…

 

Işıl Yücesoy

Sinema Sanatçısı

Sevgili Narlıdere Life ailesi, 6. Senenizi en yürekten duygularımla kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sevgilerimle.

 

Tuğba Özerk

Pop Müzik Sanatçısı

İzmirli hemşerilerimin de benim de keyifle okuduğum Narlıdere Life’ın 6. yaşını kutluyorum. Harika bir dergi, mizanpajı, görselleri ve sayfa içerikleri dopdolu. Elime geçtikçe karıştırmadan edemiyorum. Tüm ekibi de bu bağlamda kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

 

Reyhan Karaca

Pop Müzik Sanatçısı

Narlıdere Life yayın hayatının 6.yılında… Elit, seçkin ve mesleğinde başarılı insanları içinde barındıran, haber ve röportajlarıyla okuyucuya kaliteyi sunan Narlıdere Life Dergisinin 6.yaşını kutluyor, nice başarılı yıllarda görüşmek üzere sevgilerimi gönderiyorum.

 

Işınsu Kestelli

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı

İzmir, Türkiye’nin diğer illerine göre şanslı bir kent. İstanbul ve Ankara ağırlıklı yayın yapan ulusal basından kaynaklanan boşluğu dolduran güçlü bir yerel basına sahip. Narlıdere Life da Türkiye’nin batıya açılan penceresi olan, zengin sosyal hayatı ve gelişen ekonomisi ile her geçen gün yıldızı daha da parlayan İzmir’in dergicilik ve web yayıncılığı anlamında nitelikli yayınları arasında kendine yer bulmayı başardı. Altı yıldır istikrarlı bir çizgi izleyen, emlak sektöründeki gelişmelerin yanı sıra sosyal hayata ve güncel haberlere de yer veren Narlıdere Life’ın yaş gününü kutlar, nice başarılar dilerim.

Sinema Sanatçısı

Ayta Sözeri

“Söz uçar yazı kalır!”
Yıllarca yazılıp okunmanız dileğiyle…
Nice altı, on altı, yirmi altıncı yıllara; Narlıdere Life ve birbirinden değerli kalemleri ve kameralarına…

 

Hilmi Uğurtaş

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı

 

Narlıdere Life Dergisi’nin 6. kuruluş yıl dönümünü kutlar, derginin sınırlarını aşarak kentimizin başarılı yayınları arasında yer almasında emeği geçenleri tebrik ederim.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Netflix Dizi ve Belgesel Önerisi Girlboss / Dizi Tür: Komedi, Amerikan dizileri, kitaplardan uyarlanan dizileriYapımı: 2017Oyuncular: Britt Robertson, Ellie…