ŞİMDİ KUM DENİZİ ZAMANI

DCIM101MEDIADJI_0123.JPG

ŞİMDİ KUM DENİZİ ZAMANI

Hava sıcaklıklarının yükseldiği şu günlerde İzmirliler’in bu yılki durağı da Urla Kum Denizi Plajı oldu. Yaklaşık 1 kilometrelik sahili ve tertemiz suyu ile mavi bayrak hakkını kazanmış olan Kum Denizi plajı, Karantina Adası manzarasında ziyaretçilerine serin bir plaj keyfi sunmaya devam ediyor.

İçinde birçok aktiviteyi barındıran modern bir plaj olan Urla Kum Denizi İzmirlileri serinlemeye davet ediyor. İşletmesini URİT’in üstlendiği Kum Denizi Plajında su oyunları, plaj voleybolu, yürüyüş ve çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, duş-soyunma odaları, tuvaletler, kafeteryalar ve yeşil alanlar bulunuyor. Engelli vatandaşlar için özel olarak düzenlenmiş olan plajda yaşlı ve engelli tüm vatandaşların suya daha rahat girebilmesi için denize kadar uzanan rampalar yer alıyor.

Şehrin stresinden kurtulmak, sakin, huzurlu doğası ve tertemiz suyuyla güneşlenmenin, denize girerek serinlemenin keyfini Urla Kum Denizinde yaşayabilirsiniz.

TÜRKİYE’NİN İLK PLAJ KÜTÜPHANESİ

Ayrıca plaj içerisinde yer alan Türkiye’nin ilk halk plaj kütüphanesinden yararlanan çocuklar hem denizin keyfini çıkartıyor hem de kütüphaneden aldıkları kitaplarla günlerini verimli geçirmiş oluyorlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

KİTAPLAR Yaşam Terapisi Yazar: Bircan Yıldırım Yayınevi: Destek Yayınları Sayfa Sayısı: 208 ISBN: 9786053112129 Aradığını bulduğun yerdesin. O,…