Urla’da “Plaj Voleybolu” heyecanı

18 yaş altı Voleybolcuların katıldığı Türkiye Şampiyonası, zevkli ve çekişmeli maçlar ile başladı.

Urla Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen U18 Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın ilk düdüğü çalması ile start aldı.
Urla Bağbozumu Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve 10-12 Ağustos arası gerçekleşecek olan Türkiye Plaj Voleybolu Şampiyonası bugün Urla Kum Denizi Plajı’nda başladı. TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci’nin de izleyiciler arasında yer aldığı voleybol turnuvasına 7 ilden toplam 71 sporcu katıldı. 24 kız takımı, 16 erkek takımının katılım sağladığı şampiyonada Urla Belediyesi Spor Kulübü’nün de 5 takımı yer alıyor.


Türkiye Şampiyonası’nın Urla’da ilk defa yapıldığını belirten Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Kum Denizi Plajımıza Plaj Voleybolu alanı yaptık. Bu alanı Uluslararası standartlara göre düzenledik. Bu şampiyonanın da burada yapılması bizleri çok mutlu etti. Urla’mız bir spor kentidir. Biz yöneticiler de spora çok önem veriyor, ve sporun gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde bir spor kulübü açtık ve çok kısa sürede kulübümüz sayısız başarılara imza attı. Bu turnuvada da kulübümüzden 5 takım yer alıyor. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like