AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Cesur Araba

Tür: Animasyon

Yapımı: 2018 – Malezya , Maldivler , Brunei , Cibuti

Yönetmen: Yusry Abd Halim

Seslendirenler: Ogie Banks

Wheely’nin yarışlarda geçirdiği bir kaza, kariyerinin sona erip taksicilik yapmaya başlamasına, büyük bir borç batağına saplanmasına ve gururunun zedelenmesine neden olmuştur. Ancak günün birinde tanıştığı güzel Bella di Monetti aklını başından alır. Ne var ki Bella’nın Ben adında mafya bir sevgilisi vardır ve Wheely’nin etrafta dolaşmasından hoşlanmamıştır. Bella’yı kaçıran Ben, Wheely’nin üzerine de devasa bir kamyon olan Kaiser’i salar. Wheely, arkadaşı Putt Putt ile birlikte sevdiğini kurtarabilmek için tehlikeli bir maceraya atılır.

Dehşetin Yüzü

Tür: Gerilim , Gizem , Korku

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Corin Hardy

Oyuncular: Demian Bichir, Taissa Farmiga, Charlotte Hope, Ingrid Bisu, Bonnie Aarons

Geçmişinde karanlık olaylar yaşamış Rahip Burke (Demián Bichir) ve rahibe olmak için son aşamalara gelmiş genç rahibe adayı Irene (Taissa Farmiga), kendini öldürmüş bir rahibeyle ilgili araştırma yapmak için Vatikan tarafından Romanya’nın ücra bir köşesindeki bir manastıra gönderilir. Manastırın sırrını öğrenen ikili, sadece hayatlarını değil, hayatlarını adadıkları inançlarını da ortaya koyarak bir rahibe formuna karşılarına çıkan şeytani güçle savaşacaktır.

İntikam Meleği

Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: Pierre Morel

Oyuncular: Jennifer Garner, John Gallagher, John Ortiz, Juan Pablo Raba, Aniie IIonzeh

Mutlu bir evliliği olan Riley North (Jennifer Garner), bir akşam ailesiyle birlikte dışarıda vakit geçirirken silahlı bir saldırıya uğrar. Eşi ve kızını kaybeden Riley, saldırıdan yaralı kurtulmuştur. Cinayetlerin bölgedeki tehlikeli bir suç grubu olan Garcia karteli üyeleri tarafından işlendiği kesindir, ancak bu kartelin korkuttuğu insanlar tanıklık etmekten kaçınmakta, yetkili kişiler ise rüşvetle susturulmaktadır. Yine de Riley’nin yoğun çabalarıyla katiller mahkemeye çıkar, ancak delil yetersizliğinden serbest bırakılırlar. Bu olanları içine sindiremeyen acılı kadın ortadan kaybolur ve 5 yıl boyunca kendi kendini adeta bir asker gibi eğitir. Geri döndüğünde tam bir ölüm makinesine dönüşmüş olan Riley, ailesini katledenlerden, suçluları koruyanlardan, yozlaşmış sistemin parçası olan herkesten intikam almaya başlar. Sadece kartelin değil, polis ve FBI’ın da hedefi haline gelen Riley, diğer yandan bir halk kahramanına dönüşmüştür.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like