AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Bohemian Rhapsody

Tür: Biyografi , Dram

Yapımı: 2018 – ABD , İngiltere

Yönetmen: Bryan Singer

Oyuncular: Rami Malek, Lucy Boynton, Joseph Mazzello, Mike Myers, Aidan Gillen

Film, Queen grubunun efsanevi solisti Freddie Mercury’nin Londra’nın Wembley Stadı’nda gerçekleşen unutulmaz 1985 Live Aid konserine giden yıllarını konu ediyor.
Filmin prodüksiyon sürecinde yönetmen Bryan Singer, disiplinsiz hareketlerinden dolayı yönetmenlikten azledildi ve yerini Dexter Fletcher aldı. Ancak Amerikan Yönetmenler Birliği kurallarına göre filmlerde tek bir yönetmen adı verilmesi gerektiğinden Bryan Singer’ın adı yönetmen olarak filmde gösterildi.

Cadılar Bayramı 

Tür: Korku

Yapımı: 2018-ABD

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Nick Castle, Virginia Gardner

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) son kez Michael Myers ile yüzleşiyor. 40 yıl önce Cadılar Bayramı’nda Haddonfield’da akıl hastası maskeli katil Myers’ın elinden son anda kurtulan Strode, aradan geçen bunca yıla rağmen Michael Myers’ın düşüncesini aklından atamamıştır. Kendini koruyabilmek için eğitimler almış, evini son teknoloji güvenlik aygıtlarıyla doldurmuştur. Günün birinde Myers, tutulduğu akıl hastanesinden kaçınca Laurie, bu sefer daha hazırlıklı bir şekilde katille yüzleşecektir.

Napoli’nin Sırrı

Tür: Gerilim , Romantik

Yapımı: 2017 – İtalya

Yönetmen: Ferzan Özpetek

Oyuncular: Giovanna Mezzogiorno, Alessandro Borgi, Anna Bonaiuto, Peppe Barra, Biagio Forestieri

Filmde, hayatına giren ani aşk ve işlenen bir şiddet suçu arasında sıkışıp kalan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Napoli’de yaşayan Adriana (Giovanna Mezzogiorno) bir partide tanıştığı Andrea’dan (Alessandro Borghi) çok etkilenir ve geceyi birlikte geçirirler. Hayatının aşkını bulmuş olabileceğine inanan Adriana, ertesi günkü buluşmayı iple çeker, ancak Andrea gelmez. Adriana için takip eden günler, oldukça zor geçecek, gizemlerin açığa çıkması zaman alacaktır.
Napoli’nin Sırrı filmi, Türkiye haklarının sahibi olan BKM desteğiyle 26 Ekim 2018’de vizyona giriyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

70 metre derine inecek

70 metre derine inecek Başkan’ın tünel mesaisi: Çizmelerini giydi.. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak-Buca-Bornova bağlantısını sağlayacak İzmir’in…