Gençlik Merkezi’nde sinema keyfi

Bornova Belediyesi’nin Dost Kart üyesi üniversite öğrencilerine yemekten içeceğe, internetten çamaşır yıkamaya ücretsiz olarak pek çok imkan sunduğu Gençlik Merkezi, sosyal etkinliklerin de adresi oluyor. Sinema tutkunu öğrenciler, her Perşembe gerçekleştirilen film gösterimlerde buluşuyor. Patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşıyor.

Her Perşembe gerçekleştirilen film gösterimlerde buluşuyor. Patlamış mısır eşliğinde sinema keyfi yaşıyor.

Bornova Belediyesi’nin Dost Kart üyesi üniversite öğrencilerine ücretsiz olarak pek çok imkan sunduğu Büyükpark içindeki Gençlik Merkezi, sosyal etkinliklerin de adresi oluyor. Üniversite ; Serüven Kültür, Egeli Gezginler Derneği’nin işbirliği ile gerçekleşen proje ile sinema keyfi yaşıyor. Her Perşembe saat 18.00’de bir filmin gösterimi yapılıyor, ardından da Film Çözümleme ve Olumlama Atölyesi gerçekleştiriliyor. Öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmasını, sinema ile ilgili olanların ise yorumlama becerisinin gelişimini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen gösterimlerde, patlamış mısır ve sıcak içecek ikramı da yapılıyor. 

Üniversite öğrencilerine sıcak bir yuva

Büyük Park içerisinde hizmet veren Gençlik Merkezi , ilçede yaşayan ya da üniversitelerde öğrenim görmek üzere kente gelen gençlere,  yuva sıcaklığında hizmet sunuyor. Merkez’de öğrencilere, öğle yemeği imkanı sunuluyor. Gün boyu çay ve kahve ikram ediliyor. Gençlik Merkezi, çamaşır yıkama ve kurutma olanağı ile özellikle şehir dışından gelen öğrencilere büyük rahatlık sağlıyor. Öğrenciler, kütüphane ve kablosuz internet imkanın sunulduğu Merkez’de sosyal aktivitelerini de gerçekleştirebiliyor. Ayrıca tabu, scrable, jenga gibi zeka geliştirici oyunların yanı sıra masa tenisi ve satranç ile de öğrencilerin keyifli zaman geçirmeleri sağlanıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like