AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

BUMBLEBEE

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Travis Knight

Oyuncular: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr, Rachel Crow, Pamela Adlon

1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

Hayatım Yalan

Tür: Komedi, Romantik

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Peter Segal

Oyuncular: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia, Leah Remini

Jennifer Lopez’in Maya isimli bir kadını canlandırdığı filmde; 40’lı yaşlarındaki Maya gerçekleştiremediği hayallerinin hüsranıyla boğuşmaktadır. Büyük bir alışveriş merkezinde çalışmaktadır ve kariyeri tam bir çıkmazdadır. Bir gün arkadaşlarına işiyle ilgili dert yanar. Bunun üzerine arkadaşları kendisine Başkan Barack Obama ile birlikte etkileyici fotoğraflar, akıcı şekilde Mandarince konuşabilme becerisi ve Pennsylvania Üniversitesi Wharton Okulu’ndan bir işletme diploması ile dolu inanılmaz bir özgeçmiş hazırlarlar. Bu özgeçmiş sonrasında bir iş başvurusu yaparak Manhattan’da havalı bir işe başlar. Maya, buradaki elit zenginlere zeki bir kadının neler başarabileceğini gösterecektir. 

Ruh Çağırma Seansı

Tür: Korku

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Ben Demaree

Oyuncular: Mischa Barton, Tara Reid, Carly Schroeder, Tiffany Shepis, Dee Wallace

Lisansüstü öğrencisi olan bir genç kız, paranormal olaylarla ilgili bir araştırma projesi hazırlamaktadır. Proje sonucunda çıkaracağı kitabın kötü durumda olan annesine yardım edeceğini düşünür ve bu proje için arkadaşlarını karanlık bir geçmişe sahip bir eve götürür. Annesi, kızının bu eve gitmesine karşı çıksa da yaşanacaklara engel olamaz. Eve giden arkadaş grubu, burada yaşayan ve dehşet verici bir oyun oynayan korkunç bir varlığın hedefi haline gelir. Pandora’nın kutusu bir kez açılmıştır ve kurtulmaları hiç de kolay olmayacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like