AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Organize İşler Sazan Sarmalı

Tür: Aksiyon, Komedi

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Okan Çabalar, Rıza Kocaoğlu

İlki 2005 yılında vizyona giren “Organize İşler” filminin devam filmi olan “Organize İşler Sazan Sarmalı”nda, Asım Noyan (Yılmaz Erdoğan) ve çetesi her zamanki dolandırıcılıklarına devam etmektedir. Asım’ın sevgili kızı Nazlı (Bensu Soral) büyümüştür ve artık babasının bu kirli dolapları bırakmasını ister. Asım’ın ise oltasına atlamaya hevesli olan sazanların peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Fakat bir gün başlarına beklemedikleri bir iş gelir. Dolandırıcılar kralının kızı Nazlı dolandırılmıştır. Asım’ın ise elbette bu harekete verilecek iyi bir cevabı vardır. Çetesiyle birlikte “sazan sarmalı” adını verdiği bir üç kağıdın organizasyonuna başlar. 

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya

Tür: Animasyon, Aile, Aksiyon

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Dean DeBlois

Oyuncular: Gerard Butler, Cate Blanchett, Djimon Hounsou, Jonah Hill, Jay Baruchel

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin üçüncü ve son filmi, Hıçgıdık ile Dişsiz arasındaki eşsiz dostluğa odaklanırken ejderhaların artık değişmekte olan fantastik dünyasını bir kez daha izleyiciyle buluşturacak. Filmde Hıçgıdık’ı Berk adasındaki köyün şefi olarak görüyoruz. Köyde artık ejderhalar ve vikingler uyum içinde, birlikte yaşıyorlar. Ancak Hıçgıdık’ın sadık ejderha arkadaşının dikkati Gecenin Öfkesi isimli büyüleyici yeni bir ejderhanın üzerindedir ve çok yakında başına geleceklerden habersizdir.

Ölümcül Labirent

Tür: Gerilim, Korku

Yapımı: 2019 –ABD

Yönetmen: Adam Robitel

Oyuncular: Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani

Birbirlerini tanımayan altı insan, kendilerini kontrolleri dışında gerçekleşen bir durumda bulurlar. Ellerine geçen biletler ve gizemli siyah kutular, tonlarca para kazanma fırsatına sahip olacakları kaçış odalarında işlerine yarayacaktır. Fakat her biri farklı odalarda kilitli kalıp birbirinden zor durumlarla baş etmek zorunda bırakıldıklarında, bunun sandıkları gibi masum bir oyun olmadığını anlarlar. Bu gizemli odaların arkasındaki sırrı birlikte çözmeleri ve hayatlarını kurtarmaları gerekecektir. 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Yeni Yıl Pazarı

“Çevre dostu” Institut français İzmir, geleneksel düzenlediği Yeni Yıl Pazarı’nı bu yıl “çevre dostu” temasıyla gerçekleştirecek. 16-18 Aralık…