AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Bir Aşk İki Hayat

Tür: Dram, Romantik

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Ali Bilgin

Oyuncular: Begüzar Korel, Engin Akyürek, İpek Bilgin, Osman Sonant, Merve Dizdar

Moda’da köpeği ile yaşayan bağımsız yönetmen Umut, hayatının değişeceğinden habersizce köpeğiyle dışarı çıktığı bir sırada başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır. Hayatının aşkı ile tanıştığına inanan Umut, kendini aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında kalacağı olayların içinde bulur.

Lego Filmi 2

Tür: Animasyon Komedi

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Mike Mitchell

Seslendirenler: Chris Pratt, Elizabeth Banks, Tiffany Haddish, Channing Tatum, Alison Brie

Lego Duplo saldırısı altındaki şehirde her şey hızla yok olmaktadır ve kahramanlarımız şehri kurtarmak için yeniden bir araya gelecektir. Yıkıntı şehrin kalıntıları arasında keşfedilern uzaylı bir robot ise tehlikeyi giderecek artırırken; Emmet, Lucy ve Batman istilacıları geri püskürtmek ve şehri eski düzenine kavuşturmak için keşfedilmemiş dünyalara doğru bir yolculuğa çıkacaktır. Bu zorlu mücadele sırasında, kendi becerilerini sınarken cesaretlerini de ortaya koyacaklardır. 

Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı

Tür: Animasyon

Yapımı: 2018 – Fransa

Yönetmen: Alexandre Astier

Seslendirenler: Christian Clavier,  Guillaume Briat,  Alex Lutz,  Elie Semoun,  Alexandre Astier


Galyalıların gücüne güç katan sihirli iksirin formülünü bilen tek kişi olan Büyüfix, iksiri hazırlamak için gereken otları toplamak üzere ormana gider, fakat orada geçirdiği kaza sonucu ayağını incitir. Artık iyice yaşlanan Büyüfix, sihirli iksirin tarifini başkalarıyla paylaşmaya karar verir ve formülü emanet edebileceği bir varis aramaya karar verir. Sihirli iksirin formülünün yanlış ellere geçmemesi için seçilecek kişi oldukça önemlidir. Genç, dürüst ve yetenekli bir varis bulmak için bütün Galya’yı gezecek olan Büyüfix’e Asterix ve Oburix eşlik edecektir. 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Netflix Dizi ve Belgesel Emily İn Paris / Dizi Tür: Romantik, DramaYönetmen: Alfonso Gomez-RejonYapımı: 2020Oyuncular: Lily Collins, Phil ippine…