AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna

Tür: Animasyon , Komedi , Macera

Yapımı: 2018 – Rusya

Yönetmen: Robert Lence

Seslendirenler: Özden Ayyıldız,  Harun Can,  Damla Özüduru Babacan

Kral Harald, sihri dünya üzerinden silmek ve sihirbazları kaçırmak için sadece sihir yeteneği olanların geçebileceği bir kapı olan “Sihirli Ayna”yı kullanarak insanları kandırır. Ailesinde bir tek kendisinde sihir yeteneği olmayan Gerda, Harald’ın planını ve ailesinin de bu tuzağa düştüğünü öğrenir. Sihir yeteneği olmamasına rağmen ailesini kurtarmak için engel tanımayan Gerda’ya dostları ve Karlar Kraliçesi’nin hayali yardım edecektir. Sevginin dünyadaki en önemli güç olduğunu öğrenen Gerda, kendi yeteneklerini de bu serüvende keşfedecektir. 

Hep Yek 3


Tür: Komedi

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: Özgür Bakar

Oyuncular: Ali Sürmeli, Gökhan Yıkılkan, Yıldırım Memişoğlu, İnan Ulaş Torun, Serdal Genç

Daha önceden cezaevine düşmüş Aktan ve Gürkan’ın peşine mafya takılmışken, kendilerini İstanbul’un en büyük tarihi eser kaçakçısı Bilal Özkök’ün evindeki yılbaşı partisinde bulmalarıyla olaylar gelişir.

Alita: Savaş Meleği

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera, Romantik

Yapımı: 2019 – ABD, Kanada

Yönetmen: Robert Rodriguez

Oyuncular: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Mahershala Ali, Ed Skrein, Eiza Gonzales

Yukito Kishiro’nun çizgi serisinden beyazperdeye uyarlanan Battle Angel, 26. yüzyılda yaşanan bir hikaye.
Tüm gelecek hikayelerindeki gibi dünya asil ve zenginler, fakir ve serseriler olarak ikiye bölünmüş. İyi vatandaşlar Tiphares’te varlık içinde yaşarken alt tabaka Scrap Yard adlı bir harabe şehirde yaşam savaşı veriyor. Tiphares’ten kovulmuş eski bir vatandaş olan doktor Ido bir gün yaralı bir cyborg kız bulur ve onu onarıp adını Alita koyar. Hikaye de asıl olarak bundan sonra, Alita’nın kimlik arayışıyla başlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

150 yılın sergisi

İzmir Belediyesi’nin kuruluşundan bugüne geçirdiği tarihsel serüven,  Fuar Atlas Pavyonu’nda hazırlanan 150. yıl sergisiyle İzmirlilerle buluştu. Kültürpark’ın 1930’lu…