AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

John Wick 3: Parabellum

Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Chad Stahelski
Oyuncular: Keanu Reeves, Halle Berry, Asia Kate Dillon, Jason Mantzouskas, Laurence Fishburne

John Wick (Keanu Reeves), 14 milyon dolar değerindeki bir açık kontrat nedeniyle herkesin hedefi haline gelmiştir. Üstelik bu kontratı imzalayan kişiyi de öldürmüştür. Normal şartlarda çok öldürülmüş olması gerekirken bütün bu suçları işlediği Continental Hotel’den kaçması için otelin müdürü Winston ona 1 saat verir. Bütün haklarından yoksun kalan John Wick, New York’tan sağ çıkabilmek için elindeki imkanları sonuna kadar zorlayacaktır.

Avengers: Endgame

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera, Bilim Kurgu, Dram
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Anthony Russo, Joe Russo
Oyuncular: Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Brie Larson

Thanosʼun (Josh Brolin) Sonsuzluk Eldiveniʼni ele geçirmesi ve kendi Dünya dengesini kurması nedeniyle süperkahramanlar dahil dünyanın yarısı küle dönüşmüştü. Geriye kalan ve yas tutan Yenilmezlerʼin as kadrosu Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans), Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth) ve Iron Manʼe (Robert Downey Jr.) kuantum bölgesinden gelerek aralarına katılan Ant-Man (Paul Rudd) umut ışığı olacak. İntikam için güçlerini toplayıp son kez savaşacak olan ekibin mücadelesini ve fedakarlıklarını izleyeceğiz Avengers: Endgame filmi, 26 Nisan 2019ʼda vizyona giriyor.

Kim Daha Mutlu?

Tür: Aile, Komedi
Yapımı: 2019 – Türkiye Yönetmen: Hasan Haksun Oyuncular: Ecem Özkaya, Serenay Aktaş, Ümit Erdim, Hasan Denizyaran, Emre Kıvılcım

Mutluluğun sırrını evlilikte arayan Bilge; nikah masasına oturmak üzere olan kuzeni Şükranʼa gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olmadıklarının peşindedir. Her ikisinin gözünde de mükemmel bir evliliğe sahip olan Aylinʼin ise bambaşka bir derdi olduğunu kimse bilmemektedir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Kültür & Sanat

Sinemalar Elektrik Savaşları Tür: Biyografi, Dram, TarihYönetmen: Alfonso Gomez-RejonOyuncular: Benedict Cumberbatch, Michael Shannon, Nicholas Hoult, Katherine Waterston, Tom Holland  The Current…