Çeşme Altın Yunus, lezzet düşkünlerini Antakya ve Gaziantep lezzetleri ile buluşturuyor.

 Antakya ve Gaziantep lezzetleri Çeşme Altın Yunus’a taşınıyor.

Her yaz birbirinden farklı etkinliklerle misafirlerinin tatillerine renk katan Çeşme Altın Yunus bu yaz, Antakya ve Gaziantep mutfaklarının yer aldığı “Chef Talk”  gastronomi haftası etkinliğine imza atacak. Şef Gülşen Sökmen ve Şef Doğa Çitçi imzalı birbirinden lezzetli yemekler, eşsiz manzarası ile Baküs Luna Lounge’ta ay ışığı altında lezzet tutkunları ile buluşacak. 

Temmuz ve Ağustos aylarında organize edilen “Gastronomi Haftası” etkinliği buluşmasının ilki 26 Temmuz akşamı Şef Gülşen Sökmen’in Antakya lezzetleri sunumu ile Baküs Luna Lounge’ta gerçekleştirilecek. Ağustos ayında Şef Doğa Çitçi, Baküs Luna Lounge’ta Gaziantep tatları ile 23 Ağustos akşamına damgasını vuracak. Gastronomi Haftası kapsamında mekanlara geçici menülerle renk  katan “pop-up” mutfağı ile Antakya ve Gaziantep lezzetleri Marina Cafe& Bar’da 27 Temmuz ve 24 Ağustos’ta misafirlerin beğenisine sunulacak.

Altın Yunus Gastronomi Haftası’nda ise Altın Yunus şeflerinin hazırladığı Antakya lezzetleri 22-27 Temmuz tarihleri arasında; Gaziantep lezzetleri 19-24 Ağustos tarihleri arasında Petunya Restoran’da zengin “açık büfe”ye daha fazla lezzet katacak.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like