AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Kripto Vurgun

Tür: Dram, Gerilim
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: John Stalberg Jr.
Oyuncular: Luke Hemsworth, Alexis Bledel, Kurt Russell, Beau Knapp, Vincent Kartheiser

Ajan Martin, karmaşık bir dolandırıcılık suçunu araştırmakla görevlendirilir. Bu görev için zor koşullarda aile çiftlerini ayakta tutmaya çalışan babası ve kardeşinin de olduğu memleketi New York’a giden ajan Martin; bu karmaşık suçu kısa sürede çözer ancak kendisini de tehlikeli yer altı dünyasında bulur.

Akıllara Seza

Tür: Komedi, Romantik
Yapımı: 2019 – Türkiye
Yönetmen: Serdal Genç
Oyuncular: Haldun Boysan, İnan Ulaş Torun, Aslıhan Güner, Timur Acar, Kemal Uöçar

Lise mezuniyetine giden Mustafa, mezuniyete giderken kaza geçirir ve komaya girer. Uzun zaman komada kalan Mustafa, 22 yıl sonra gözlerini açar ve sevdiği kız olan Seza’yı aramaya koyulur. Ancak 22 yılda çok fazla şey değişmiştir ve Mustafa için hayat en baştan başlamıştır.

Ritüel

Tür: Dram, Gizem, Korku
Yapımı: 2019 – ABD
Yönetmen: Ari Aster
Oyuncular: Florence Pugh, Will Poulter, William Jackson Harper, Jack Reynor, Julia Ragnarsson

Dani ve Christian genç bir çifttir. Üniversite arkadaşlarıyla birlikte İsveç’in küçük bir köyünde düzenlenen Midsommar festivaline katılma planı ile tatile çıkarlar. İlişkileri de çok da iyi gitmeyen çift, bu tatil ile kendilerine ve ilişkilerine son bir şans vermek isterler. Ancak, o çok huzurlu olduklarını düşündükleri yerde, aslında kaçışı olmayan bir cehenneme düştüklerini daha sonra anlayacaklardır. 90 yılda bir gerçekleşen gizli bir Pagan ayinin kurbanı olmuşlardır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

VitrA ile düzenli banyolar

Banyoda her şeye yer var VitrA’nın ahşabın sıcaklığını barındıran Sento koleksiyonu, farklı boyutlarda dolaplar, özel çözümler ve kullanışlı ayrıntılarla…