“KORSANLAR DİYARI”

KRAL ŞAKİR

“KORSANLAR DİYARI”

5 EKİM’DE İZMİR’E GELİYOR

YENİ MACERA’NIN İZMİR GALASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yayına başladığı ilk günden itibaren çocuklar kadar ebeveynlerin de sevgiyle takip ettiği “KRAL ŞAKİR” yeni sinema filmi “KORSANLAR DİYARI” filmi ile 4 Ekim’de yeniden sinemalarda olacak.

TELEVİZYONDAN SİNEMAYA DERGİDEN KİTAPLARA HER ALANDA FENOMEN

Uluslararası bir çizgi film kanalının ilk yerli çizgi dizisi olan ve yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran, kitapları en çok satanlar listesinden hiç inmeyen “KRAL ŞAKİR” bu sefer hayranlarını korsanlar diyarına taşıyor. Şakir ve ailesinin korsanların kol gezdiği, Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir bölgede yaşayacakları heyecan dolu yeni macerası soluksuz izlenecek.

BKM’nin yapımcılığında, Greyder Kids Ana Sponsorluğu’nda hayata geçirilen ve Grafi2000 Prodüksiyon tarafından canlandırılan animasyon filmin karakter tasarımı Varol Yaşaroğlu’na, hikayesi Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’a ait. 

Merakla beklenen animasyon filmi “KORSANLAR DİYARI”nın İzmir Galası ise BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile 5 Ekim’de İzmir Optimum’da gerçekleşecek. BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey “tüm küçük dostlarımızı ve Kral Şakir’i sevenleri İzmir galamıza bekliyoruz” dedi.

Filmin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ve Kral Şakir, filmi İzmir Optimum Cinemaximum salonlarında İzmirli hayranlarıyla birlikte izleyecek.

Söyleşi ve İmza Saat : 15.30

Kral Şakir Müzik Eşliğinde Eğlence Saat : 16.30

Film Gösterimi Saat : 17.00 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like