Anuga Fuarı’nda Pınar’a yoğun ilgi

DCIM100GOPROGOPR0331.JPG

Pınar, dünyanın en büyük gıda fuarı olarak bilinen 100. Anuga Fuarı’na katıldı. 5-9 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşen fuarda Pınar, hem Türkiye’de hem de Almanya’da üretilen 150 çeşitten fazla ürününü ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Dünya’nın en büyük gıda fuarlarından biri olan Anuga Fuarı’nda yer alan Pınar standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, Pınar’ın ürünleri ile ilgili hem bilgi alma hem de ürünleri deneme fırsatı buldular. Anuga Fuarı’nda Pınar’a gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Yaşar Holding Dış Ticaret Başkan Yardımcısı Cüneyt Başbakkal “Avrupa bölgesi bizim için önemli bir pazar. Hem yerinde üretim hem de ihracat yoluyla Pınar markalı ürünlerin satışını gerçekleştiriyoruz. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz anlaşmalarla Avrupa bölgesinde satış noktalarımızı artırdık.

Pazara sunduğumuz yeni ürünler kadar sadık ve potansiyel tüketicilerimizle buluştuğumuz kanalları ve bu kanallarda kurduğumuz iletişim yöntemlerini önemsiyoruz. Bu bakış açısıyla Almanya, Rusya, Azerbaycan, Kıbrıs, Irak ve diğer önemli pazarlarda tadım ve tanıtım faaliyetleri ile marka ve ürünlerimiz için özel çalışmalar yaptık. Sektördeki dinamikleri yakından takip etmek ve müşterilerimizle bir araya gelebilmek amacıyla dünyanın en büyük gıda fuarından biri olan 100. Anuga Fuarı’na katılım gerçekleştirdik” dedi. 2.300’den fazla ürünün sergileneceği Anuga Taste Inovatıon Show’da Pınar, Choco Labne, Organik Labne, Limon Cheesecake Soslu Labne, Pınar Protein Süt ve Pınar Kefir’i ziyaretçiler ile buluşturuyor. Ayrıca, Innovation in Dairy Guide (Süt Sektöründeki Yenilikçi Ürünler Turu) kapsamında Anuga fuar ziyaretçileri Pınar Standı’nı ziyaret edecek ve Pınar Protein Süt hakkında bilgi edinecek. Sektöre ait tüm yeniliklerin ve küresel eğilimlerin takip edilebildiği Anuga Fuarı’na İtalya 925, ev sahibi Almanya 738, Çin 541, İspanya 538 firma ile katılırken Türkiye’den 315 firma katıldı. Türkiye, Anuga Fuarı’na katılan 106 ülke arasında ev sahibi Almanya dışında İtalya, Çin ve İspanya’nın ardından 4’üncü büyük katılımcı oldu.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like