AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu

Tür: Biyografi , Dram , Spor

Yapımı: 2019 – Türkiye

Yönetmen: Özer Feyizoğlu

Oyuncular: Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Recep Renan Bilek

Bütün otoritelere göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak gösterilen efsane halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatacak film, kendisinin ölüm tarihi olan 18 Kasım’da 2019 yılında vizyona girecek.

Doktor Uyku

Tür: Korku

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: Mike Flanagan

Oyuncular: Ewan McGregor, Rebecca Ferguson, Zahn McClarnon, Carl Lumbly, Alex Essoe

The Shining filminin devamındaki olayları konu alan filmde, genç Dan Torrence genç ve kendisiyle benzer güçlere sahip bir kızla tanışır. Torrence kızı, The True Knot adındaki, ölümsüz olmak için çocukları avlayan bir kötüden korumaya çalışacaktır.

Asfaltın Kralları

Tür: Aksiyon , Biyografi , Dram

Yapımı: 2019 – ABD

Yönetmen: James Mangold

Oyuncular: Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Noah Jupe

1966 yılında düzenlenen Le Mans Yarışı’nda yaşanılan gerçek olayları ışık tutuyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan kendileri için özel bir araba yapmaları için istekte bulunurlar. Matt Damon’ın canlandırdığı otomotiv vizyoneri Carroll Shelby ve Christian Bale ‘in canlandırdığı İngiliz şoförü Ken Miles’ın başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlerde bir numara olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda yenmek için neler yapabileceklerini düşünmeye ve bu konuda çalışmaya koyulurlar.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like