Efsanevi Aşk Gemisi Sizin Aşkınıza da İlham Olsun…

Aşkın en özel tarihi Sevgililer Günü’nde hayatınızın aşkına uçsuz bucaksız mavilikler hediye edin. Kruvaziyer seyahatinin destinasyon öncüsü ve efsanevi Aşk Gemisi filmlerinin ev sahibi Princess Cruise ile denize açılın, aşkınızı derinlerde yaşayın.

Sevgililer Günü yaklaşırken tüm sevgilileri tatlı bir telaş sarıyor. Sevgiliye uzun yıllar unutamayacağı, sıra dışı ve kalbine dokunan hediyeyi bulmak için… Haydi, bu Sevgililer Günü’nde sınırları, hatta okyanusları aşın ve efsanevi Aşk Gemisi filmlerine de ev sahipliği yapmış Princess Cruise gemileri ile denize açılın.

Aşk yolculuğu başlasın…

Hawaii, Japonya, Karayipler, Alaska, Antartica, Meksika, Pasifik başta olmak üzere daha birçok destinasyona, sonuncusunu geçtiğimiz Ekim ayında filosuna ekleyen 18 gemi ile seyahat düzenleyen Princess Cruise, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim vaat ediyor. Birbirinden heyecan verici eğlence mekanları, rahatlıkta sınır tanımayan lüks kamaraları, ödüllü şeflerle birlikte hazırlanan dünya mutfağı ve en önemlisi sizi bu keyifli yolculukta kendi evinizde hissettirecek personeli ile evden uzaktaki yuvanız oluyor.

Bu Sevgililer Günü’nde hayatınızın aşk yolculuğuna çıkmak için siz sadece gitmek istediğiniz destinasyonu seçin ve kendinizi Aşk Gemisi’ne teslim edin.

Maviliklerde aşk başkadır

Princess Cruise’un filosuna yeni eklendiği Sky Princess ile ünlü Kraliyet Sınıfı gemilerinin kendine özgü teması, lüks bir cazibe merkezi oluşu ve çağdaş tasarım geleneği zirveye taşınıyor. “Bu daha başlangıç mottosuyla”, 3 bin 660 kişilik yolcu kapasitesi ve bin 346 kişilik mürettebatı ile geçtiğimiz Ekim ayında denize inen Princess Cruise’un yeni Royal Class gemisi Sky Princess, Princess MedallionClass deneyimi ile sıfırdan inşa edilmiş ilk gemi olma ayrıcalığını taşıyor. Özenle hazırlanmış her detayıyla fark yaran Sky Princess, Sevgililer Günü’nün her anını özel ve değerli kılacak donatılarıyla aşkı maviliklere taşıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Aleyna Tilki “Twitter benimle uğraşıyor” Genç popçu Aleyna Tilki Twitter hesabına yeniden kavuştu. Twitter’da yaptığı ilginç paylaşımlarla dikkat…