AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Aşk Tesadüfleri Sever 2

Tür: Dram, Romantik
Yapımı: 2020 – Türkiye
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Oyuncular: Aytaç Şaşmaz, Nesrin Cevadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan, Türkü Turan

Gerçek bir hikâyeyi anlatan film izleyicisine, geçmişte yaşanılan özenilesi aşkları günümüz ilişkileri ile karşılaştırırken bir yandan da 60ları anımsatan romantik bir yolculuk yaşatmayı hedefliyor. 

Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn)

Tür: Aksiyon, Macera, Suç
Yapımı: 2020 – ABD
Yönetmen: Cathy Yan
Oyuncular: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Sofia Boutella, Cristin Miliotin, Margaret Qualley

Huntress, ailesi bir çete tarafından öldürüldüğü için genç yaşta bir avcıya dönüşen ve en sonunda da Birds of Prey ekibine katılan eski bir mafya prensesidir. Black Canary -Dinah Lance- ise çizgi romanlardaki iyi huylu ve idealist sokak savaşçısıdır. Harley Quinn, Huntress ve Black Canary, Gotham Şehri’nin yeraltı suç dünyasının kralı olan Black Mask’e ait bir elması çalan Cassandra Cain’i korumak için bir araya gelecek. DC Comics evreninde Cassandra Cain, suikastçı David Cain ve Lady Shiva’nın kızıdır ve çocukluğundan beri aldığı dünyanın en iyi suikastçısı olma eğitimlerinin sonucu olarak konuşmak ve insanlarla yakınlık kurmak gibi özelliklerden mahrumdur. Cain sonunda Bruce Wayne’in vesayetine girer ve yoluna Batgirl olarak devam eder.

Şahane Hayaller

Tür: Komedi
Yapımı: 2020 – Türkiye
Yönetmen: Ömer Faruk Yardımcı
Oyuncular: Suzan Aksoy, Erkan Can, Salih Kalyon

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Yardımcı’nın oturduğu komedi filminde Ömer Başdoğan, Cemil Şahin, Çetin Altay, Suzan Aksoy ve Salih Kalyon gibi isimler yer alıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...
Kadın eli İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde görev yapan kadınlar, can ve mal güvenliğinden ulaşım ve temizliğe kadar …