Sanal ortamda sanatla buluşun

Live İzmir sanatla buluşturacak

Institut français İzmir, İzmirlilerin kültürel hayatına evden dokunmaya devam ediyor. Günden güne yayılan koronavirüs nedeniyle herkes evine kapandığı bugünlerde İnstitut français İzmir, “Live İzmir” adındaki sanal programıyla izleyicilerini sanatla buluşturacak.

İnstagram üzerinden (@institutfrancaisdeturquie) gerçekleştirilecek olan “Live İzmir” programına her perşembe akşamı saat 21.00’debirbirinden özel sanatçılar konuk olacak. Institut français İzmir ekibinin moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan bu canlı yayınlara katılan izleyiciler, evden çıkmadan, samimi bir ortamda, müzik, kültür ve sanat sohbetleri eşliğinde, muhteşem mini performansları da dinleme şansı yakalayacak. 16 Nisan’daki ilk yayının konuğu müzisyen Derya Yıldırım olacak. Fransada doğup büyüyen Derya Yıldırım, Türk asıllı bir müzik ve piyano tutkunu. O Ses Fransa finalisti Derya, geçtiğimiz aylarda Institut français İzmir’de verdiği konserle izleyicilerini büyülemişti.

“Müzik insanları yakınlaştırır”

Institut français İzmir Müdürü Caroline David “Ailelerimizden, sevdiklerimizden uzak kaldığımız zor günler yaşıyoruz. Müziğin, insanları birbirine yakınlaştırdığından yola çıkarak böyle bir program hazırladık. Umarım herkesin keyif alacağı mini bir konser olacak” dedi. @institutfrancaisdeturquie instagram sayfasına abone olarak Derya Yıldırım’ı canlı yayında dinleyip sohbet edebilecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like