Kış Bahçesi Dekorasyonunun İpuçları

L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır, kışın keyfini bahçesinde geçirmek isteyenler için dekorasyon tavsiyelerini paylaştı

Havalar ısındığında bahçe, balkon ve teras gibi açık alanların tadına doyum olmuyor. Peki ya bu alanları kış bahçesine dönüştürerek soğuk havalarda da keyfinizi sürdürmek istemez misiniz? Kapanır açılır cam sistemleri sayesinde bu alanların kışın da oturmaya hazır hale getirilebileceğine dikkat çeken L’unica Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır,kış bahçelerini hazırlarken dekorasyon konusunda hangi noktalara önem verilmesi gerektiğini açıkladı.

Konforlu ve işlevsel mobilyalar tercih edin

Kış bahçesinin büyük ya da küçük olması önemli değil. Önemli olan bu alanları daha işlevsel hale dönüştürecek mobilyaları tercih etmek. Modern bir görünüme sahip oturma veya köşe gruplarını seçerek rahat ve konforlu bir alan oluşturabilirsiniz. Böylelikle kış bahçenizde dışarıda yağan yağmuru veya karı izleyerek çayınızı, kahvenizi yudumlayabilir ya da sevdiklerinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Şöminelerle sıcak bir atmosfer yaratmak mümkün

Kış bahçenizde sıcak bir atmosfer yaratmak için mekânınızın ruhuna uygun bir tarzda şömine seçerek bu alanları huzurlu bir ortama çevirebilirsiniz. Hem barbekü hem de şömine olarak kullanılabilen özel tasarım ürünlerle de mekânlarınıza fonksiyellik katabilir, yine ortama uygun seçeceğiniz sandalyeler ve masada ailenizle birlikte keyifle yemekler yiyebilirsiniz.

Keyifli bir alan oluşturun

Hamak, salıncak veya lounge koltuk gibi ürünlerle eğlenceli ve keyilli bir kış bahçesi oluşturmak mümkün. Hamak veya rahat bir koltukta kitabınızı okuyabilir ya da bu dönemde zamanının büyük çoğunluğunu evde geçiren çocukların keyifli zaman geçirmelerini sağlayabilirsiniz.

Bitkiler ve dekoratif aydınlatmalar olmazsa olmaz

Kış bahçesinin olmazsa olmazı bitki seçimleriyle ortamı güzelleştirebilir ve mekâna canlılık katabilirsiniz. Yine dekoratif aksesuarlarla da bu alanlara şıklık katabilirsiniz. Doğru bir aydınlatma ürünü tercih ederek hava karardıktan sonra da huzur verici bir atmosfer yaratabileceğiniz gibi büyük mumluklar veya dekoratif fenerlerle de nostaljik bir ortam oluşturabilirsiniz.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Line markalarının ürünlerini de bünyesinde satışa sunan L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbekülerini ve Avustralyalı Tiipii Bed’in yanı sıra Fransız Fermob, Les Jardins ve Alman Hoefats ürünlerini de müdavimleriyle buluşturuyorBahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2021 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like