ÇATOD Turizmde Dijital Dönüşümü Başlattı

Pandemi dönemi ile birlikte turizm için değeri daha da anlaşılan dijital dönüşüm, sektörün önde gelen temsilcilerinin dikkatini çekti.
Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) ile İcibot arasında dijital dönüşüm konusunda işbirliği anlaşması imzalandı.

Dijital Dönüşümde İlk Hamle Çanakkale’den Covid-19 tehdidinin varlığına rağmen hem temassız hem de güvenli bir tatil deneyimi sunan İcibot, turizm sektörünün bel kemiği olan şehir otellerinde de yer bulmaya başladı. Anlaşma kapsamında ÇATOD üye otellerinde kurulumlar ve eğitimler başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan İcibot Genel müdür İbrahim Çobani; ”3. Turizm Şurâsı – Dijital Turizm ve İnovasyon Komisyonu raporundaki “Kesintisiz kullanıcı deneyimi” ve “Dijital Turizm Stratejisi” vizyonları baz alarak turizm sektörüne ve otellerimize değer katacak ürünler üretiyoruz. Bu vizyonla her ölçekteki otellere İcibot ile dijital dönüşüm oluşturmak için çalışıyoruz. ÇATOD ORTAK PAZAR  ile yaptığımız bu protokol kapsamında ÇATOD üyelerine özel, rekabet ve maliyet avantajı üreten çözümler sunuyor olacağız” dedi.

Tüm STK’larla çalışmaların sürdüğünü ileten İbrahim Çobani sözlerini söyle sürdürdü; “Hedefimiz bu yıl binden fazla otelimizi temassız dijital misafir ilişkileri teknolojileri buluşturmak, Türk turizmine teknolojik fayda sağlamaktır”

Küçük Otellere de Çözüm Başladı
Otellere hızlı, pratik ve güvenli ve teması en aza indiren çözümler sunan icibot, özellikle şehir otellerin, gelirlerini arttırma, müşteri memnuniyetini arttırmak için özel çözümler sunuyor. İcibot Satış direktörü Bahadır Çakar; “Kurulumlar hızlıca ilerliyor, on odadan bin odaya her ölçekte otellerin misafir ilişkilerini dijital dönüşümle daha verimli hale getirmeyi otellere değer katmayı hedefliyoruz. Bu süreçte dünyadaki büyük otel grupları milyonlarca dolar harcayarak, kendi platformlarını geliştirmeye çalıştılar. iciboT sıfıra yakın yatırımla bile küçük bir butik otelin aynı teknolojiye sahip olmasını sağlayan platformumuzla ilerliyoruz” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Hayatımız kitap

Kütüphane Haftası başladı İzmir Büyükşehir Belediyesi, bugün başlayan Kütüphane Haftası’nda renkli etkinliklere evsahipliği yapacak.  Büyükşehir’in toplu ulaşımı kullanırken…