Tiny House Adalı ile Özgür Yaşam Deneyimi

Tekirdağ’da 1985 yılından bu yana çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Adalı A.Ş. üretimini gerçekleştirdiği hafif çelik yapıları mobilize ederek, kent yaşamına alternatif,  özgür bir yaşam deneyimi sunan mobil evlerini, “Tiny House Adalı”  markasıyla duyurdu.

Metrekare olarak küçük ama 3 ila 4 kişilik bir ailenin yaşamı için gerekli tüm konfor öğelerini içinde barındıran, O2 belgeli, trafiğe çıkabilen, plakalı, ruhsatlı bu mobil evleri, Tekirdağ’da bulunan Tiny House Adalı Showroom’unda, görmek ve gezmek mümkün.

Tiny House Adalı marka mobil evlerin mimari tasarımlarını yapan iç Mimar Hikmet Erdem Alp; “Evlerimizin tüm bölümleri estetik, işlevsellik ve konforu buluşturan akıllı çözümler ile tasarlandı.  Her santimetresi, küçük yaşam için iyi düşünülmüş ve uyarlanmış evlerimiz, bir mobil karavana göre daha çok yuva hissi veren, oturma odaları, mutfakları, yatak odaları, banyoları ve depolama alanları bulunmaktadır. Standart modellerimizin yanı sıra müşterilerimizin yaşam tarzı, beğenileri ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş farklı ürünler de tasarlıyoruz.”

Tiny House Adalı’da Yaşam

Tiny House Adalı mobil evleri,  2000-3500 kg aralığında ve 15 farklı modelde üretildi.  Müşterilerine plakalı ve ruhsatlı olarak teslim edilen Tiny House Adalı evleri imar izni gerektirmediği gibi toprak koruma kanununa da uygun yapılardır.

Tiny House Adalı evleri sahiplerine doğal hayatın ortasında, ormanda veya bir gölün kenarında, dağların arkasında muhteşem bir günbatımı manzarasında,  sevdikleri ile evlerinin konforunda yaşamı deneyimleme imkanı sunuyor.

Daha az eşya ile doğal yaşam taleplerini karşılayan bu evler lüks, estetik ve özgürlüğü bir arada barındırıyor. Bu konsept ayrıca daha az kullanılan kaynaklarla, ekolojik ayak izimizi hafifleterek gelecek için daha iyi bir dünya vaat ediyor.

Tiny House Adalı Hikayesi

Adalı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza ADALI ‘‘ Tiny House Adalı’’ markasının doğuşunu şöyle anlatıyor. 2020 Koronavirüs salgını birçok aile gibi bizi de hayatı daha keyifli kılmak için alternatif arayışlara yöneltti.  Bu ihtiyaçtan yol çıkarak dünya genelinde tiny house olarak bilinen mobil küçük evleri üretmeye karar verdik.  Adalı A.Ş. olarak üretim için gerekli alt yapıya hali hazırda sahiptik ve hemen yola koyulduk. Ürünlerimizin gördüğü ilgi,  kısa sürede tasarım,  üretim ve pazarlama süreçlerini geliştirerek seri üretime geçmemiz ile sonuçlandı. Tiny House Adalı böylece doğdu. “

“Çelik konut üretimi konusunda sahip olduğumuz 22 yıllık tecrübe sayesinde, mobil ve küçük bir evin kullanımında karşılaşılabilecek tüm senaryoları bilerek ve dikkate alarak ilerlemekteyiz. Bu anlamada Tiny House Adalı evleri için, fark yaratan teknik özelliklere sahip, estetik ve konforun birlikte harmanlandığı ürünler diyebiliriz.”

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

YALNIZLAR SAHNE DE

Erkenci Kuş oyuncularından Ceren Taşçı, Aile Arasında filminde gelin rolündeki izlediğimiz İzmirli oyuncu Devin Özgür Çınar bu hafta…