İşte Radyo 35’in merak ettiğiniz yüzleri

Hatice Duyar, 00.09-12.00 saatleri arasında “Pamuk Helva”yı hazırlayıp sunuyor. Hatice’nin o yumuşacık sesine, düzgün ve akıcı konuşmasına birçoğumuz aşinayız aslında. Yaptığı işle ilgili düşüncelerini şöyle ifade ediyor;

 

Dinleyicilerimizden, “Sizi radyoda dinlerken sesiniz her zaman mutlu ve enerjik geliyor. Hiç canınızın sıkkın olduğu, mutsuz olduğunuz zamanlar olmuyor mu? Bu kadar konuyu nereden buluyorsunuz?” gibi soruları çok duyuyoruz.  Bir de program sırasında, stüdyomuzda misafir olup yayında bizi gören dinleyicilerimiz şaşırıyorlar; teknik oda, mikrofon, her şey suni ve soğuk… Böyle bir ortamda sesimizden yansıyan sıcaklık, samimiyet ve duygu geçişleri şaşırtıyor onları.

ekran-resmi-2016-10-25-09-56-02

JoomlaWorks “Simple Image Gallery Pro” Plugin (v2.5.7) starts here

  • transparent.gif
  • transparent.gif

JoomlaWorks “Simple Image Gallery Pro” Plugin (v2.5.7) ends here

Mutsuz olduğumuz zamanlar elbette oluyor. Hastalıklar yaşıyoruz, üzüntüler yaşıyoruz. Çok zor yayınlar yaptığımız oluyor. Ancak profesyonelce davranmamız ve daima pozitif olmamız gerekiyor. Ayrıca günlük yaşamın da gereği bu bence. Ben dinleyenlerime;  “ Hayata olumlu gözlerle bakın,” diyorum. Bir tek insanın bile olumlu düşünüp mutlu olmasını sağlamak beni de çok mutlu ediyor.

ekran-resmi-2016-10-25-09-56-09

Ahmet Eroğlu, 12.00-15.00 saatleri arsında yaptığı “Karnaval” isimli programıyla dinleyicilerine ulaşıyor ve;

“Çok uzaklardan dinleniyor olmak radyo programcılarının en büyük mutluluğudur. Biz sadece Türkiye’de değil, dünyada da dinleniyoruz. İlginçtir; Almanya’dan sonra en çok dinlendiğimiz ülke Kore mesela.  Dinleyiciden gelen bir mesaj bile çok mutlu ediyor bizi. ” diyor.

JoomlaWorks “Simple Image Gallery Pro” Plugin (v2.5.7) starts here

  • transparent.gif
  • transparent.gif

JoomlaWorks “Simple Image Gallery Pro” Plugin (v2.5.7) ends here

ekran-resmi-2016-10-25-09-56-22

Figen Yemenici    , 15.00.18.00  saatler arasında “Bücür Cadı” adıyla canlı ve enerji dolu bir program sunuyor. Figen işiyle ilgili şunları söylüyor;

“Enerjimizi ve sesimizi bu kadar güzel aktarabiliyor olmamız deneyimli oluşumuzdan kaynaklanıyor. Hepimiz  en az 15 yıllık radyocularız.”

“Dinleyicilerimiz ile aramızda sözsüz bir iletişim var, yıllardır bizi dinleyen ve program sırasında sesimizin tonundan duygularımızı anlayabilen dinleyicilerimiz var. ”

ekran-resmi-2016-10-25-09-56-31

Bilgehan Erol’u, 19.00.22.00 saatleri arasında yaptığı “Yol Saati” programıyla tanıyoruz. Günün yorgunluğunun yavaş yavaş üzerimize çöktüğü saatlerde çaldığı parçaları ve sesiyle bize yoldaş olan Bilgehan ;

“Ben ve diğer programcı arkadaşlarım genel anlamda enerjiğiz, hayata olumlu gözlerle bakıyoruz. Sanırım biraz da mesleki bir şey mutlu ve enerjik olmak. Bir de, her dinleyicimiz tek bir dinleyicimizmiş gibi düşünüp, o özenle davranmaya çalışıyoruz.” diyor.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like