Narlıdere Life 1 yaşında

Her geçen gün yıldızı parlayan Narlıdere ilçesinin tek sektörel yayın organı olan Narlıdere Life Dergisi geçtiğimiz Haziran ayında 1 yaşına bastı.

ekran-resmi-2016-10-25-10-39-42

Haziran 2012’de yayın hayatına başlayan, İzmir’de gayrimenkul piyasasındaki gelişmeleri, zengin içerikli ve ilkeli kültür-sanat ve magazin haber ve yorumlarıyla okuyucularına sunan Narlıdere Life Dergisi, 1’nci yaşını Botanik Garden’da düzenlenen bir kokteyl parti ile kutladı.

Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, gayrimenkul piyasası, siyaset, bilim ve ekonomi dünyasından seçkin bir katılımın olduğu kutlama, Narlıdere Life Dergisi’nin bir yıllık yayınından önemli haberlerin barkovizyon gösterimi ile başladı. Narlıdere Life Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Belkıs Ersan Yaka yaptığı konuşmada, derginin çevreci anlayıştan ödün vermeyen gayrimenkul yatırım danışmanlığı ve emlak sektörüne destek vereceğini söyledi. Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba da Narlıdere Life Dergisi’nin uzun soluklu olmasını dilerken yerel yayınlara verilecek desteğin önemini hatırlattı.

ekran-resmi-2016-10-25-10-39-27

Zeybek gösterisi ve Latin dansları canlı performans gösterileri ile devam eden gece, Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Narlıdere Life Dergisi İmtiyaz Sahibi Belkıs Ersan Yaka, dergi yazarları kadrosu ve davetlilerin de katıldığı derginin 1’nci yaş günü pastasının kesilmesiyle sona erdi.

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like