Önerilen Filmler

Beni Satan Casus

Tür: Aksiyon, Komedi

Yönetmen: Susanna Fogel

Oyuncular: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson
30 yaşına yeni basmış Audrey (Mila Kunis) için hayat pek iç açıcı şekilde geçmemektedir. İşinden hiç memnun değildir, erkek arkadaşı tarafından bir telefon mesajıyla terkedilmiştir. Bunun hemen ertesinde ise hiç tahmin etmediği bir gerçeği öğrenir: Eski erkek arkadaşı Drew (Justin Theroux) bir CIA ajanıdır ve başı ciddi şekilde derttedir. Onun yüzünden Audrey ve en yakın arkadaşı Morgan’ın (Kate McKinnon) da başı derde girer ve iki arkadaş, Avrupa’nın farklı ülkelerinde tehlikeli ve heyecanlı birçok maceraya atılmak zorunda kalırlar.

Meg: Derinlerdeki Dehşet

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Korku

Yönetmen: Jon Turteltaub

Oyuncular: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao
Denizci subay ve aynı zamanda ünlü bir dalgıç olan Jonas Taylor (Jason Statham) Mariana Çukuru yakınlarında başına gelen korkunç olayın ardından ekibinin büyük kısmını terketmiş, kendi hayatını kurtarsa da rütbesini, ailesini ve tüm şerefini kaybetmiştir. Görev sırasında gördüğü ve ekibini terketmesine neden olan devasa köpekbalığına ise kimse inanmamıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Taylor, bir başka görev için çağrılır. Eski karısının da mürettebat arasında bulunduğu bir denizaltı, aynı sularda dibe çökmüştür. Ancak karşılaştığı devasa yaratık, Taylor’ın aklından hiç çıkmamıştır, bu yüzden kurtarma operasyonuna katılmadan önce tüm korkularıyla yüzleşmesi gerekecektir.

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili

Tür: Animasyon, Aile, Komedi

Yönetmen: Genndy Tartakovsky

Oyuncular: Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade
Yıllardır otelinden çıkmayarak iyice içine kapanmış Dracula’ya kızı Mavis sürpriz bir tatil ayarlar. Bu lüks ve sadece canavarların bulunduğu tatil gemisine ailenin diğer üyeleri ve Dracula’nın arkadaşları da gelmiştir. Geminin kaptanı Erika’ya aşık olan Dracula’nın keyfi yerindedir. Ancak bilmediği birşey vardır, Erika, Dracula’nın eski düşmanı Van Helsing’in varisidir ve Dracula’yı ve diğer canavarları yok etmenin planlarını yapmaktadır. Diğerlerini bu tuzaktan kurtulabilmek için Mavis’in sorumluluk alması gerekecektir.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like