AYLIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ

Olayları abartmadan çözümlemelisiniz. Ayrılık ve devamı için tereddütleriniz olacaktır. Rekabetçi duygulardan sakınmalısınız. İlişkinize asılmak yerine gideni özgürce bırakmayı tercih etmelisiniz. Yaşamın size sunacağı yeni sürprizlere hazır olmalısınız. Bu hafta, bilinçaltınız kişisel özelliklerinizde etkin olacak. Düşünüyor ve yaşama geçiriyorsunuz. Hırslarınızın siz yönlendirmesine izin vereceksiniz. Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Karşı görüşteki insanlarla tartışmacı bir kimlik içinde tepkili olacaksınız. Akrepteki Mars korkusuz bir kişilik verirken kendi bildiğinizi okuma fütursuzluğunu ve yüksek kayıp riskinide beraberinde getiriyor.

BOĞA

Aklınız öfkeniz güzelliğiniz ve cazibeniz. Bomba gibisiniz. İddiacı ve yargılayıcı tavırlarınızın ön plana çıkmasıyla, başkalarının fikirlerine karşı toleranslı olamayabilirsiniz. Sosyal açıdan aktif olmanız sizi şımartmasın.Hedefleriniz yüksek fakat egonuzu doğru kullanmalısınız. Şimdiye kadar açığa vurmadığınız düşüncelerinizi, birlikte iş yaptığınız kişileri uzaklaştırma pahasına ifade etmeye başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için daha hırslı ve gücünüzün bilenmiş olduğunu hissedeceksiniz. Atılımlar için uygun bir dönem. Düşüncelerinizi rahat bir şekilde yaşama geçireceksiniz.Kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Çevrenize karşı daha nazik olmalısınız.

İKİZLER

Yeni projeler, yeni fikirlerin doğrultusunda, yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Kişiliğinizin yaratıcı yönünü sunarak çevrenize yaklaşmanız halinde, onları etkileyeceksiniz.  Merkür iletişim konusunda yaratıcılığınızı kullanmanızı destekliyor. Paraya bakış açınızı ve madde ile aranızdaki bağlantıların yeni kurgusuna hazır olun. Her şey her an değişebilir. Kazançlarınız bir anda farklı bir çehreyle karşınıza çıkacaktır.  Beklediğiniz fırsatlarınızın beklemediğiniz bir şekilde size gelmesi ilginç bir yaşam deneyimi olabilir. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Masraflar ve harcamalar konusunda abartıya kaçabilirsiniz.

YENGEÇ

Aşk yaşamınızda karışıklıklar meydana gelebilir. Partnerinizin sizden düşüncelerini veya sizin bazı sırlarınızın olabileceğinizi düşünmeye başlayacaksınız. Kendinize dönük davranırsanız, hatalar yaparak duygusal kayıplar yaşayabilirsiniz. Hızlı başlayan ve hızlı biten duygulara karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem flört etmeye daha çok vakit harcamanız ve aşka daha çok şans vermeniz sizi üzebilir. Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vade de size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Olaya bu yönden bakılırsa, güçlenerek çıkacağınız bir durum olarak nitelendirilebilir.  Uzun vadede ders almanızı sağlayacak ve bu yönüyle güçlü olmanıza olanak verecek. Ortaklarla çıkabilecek problemler, sürtüşmelere neden olacaktır.

ASLAN

Küçük duygular bir anda çığ gibi büyüyebilir. Her duygu aynı olmaz. Ayrım yapmalısınız… Ani olayların sürprizlerine hazır olun. Zeki ve duygusal güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizden küçük veya büyük bir partnerle aşk yaşayabilirsiniz. Arzuların sihirli bir şekilde elinize sunulması için hiçbir ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacaktır. Kozmik güç sizden yana unutmayın. Kendinize olan öz güveniniz sizi yanıltabilir, gereksiz cesaret gösterilerine kapılmayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz.

BAŞAK

Eskilerde kalmış ve unutmanız gereken konuları bir ortamda yakın arkadaş ve dostlarınızla yeniden tartışabilirsiniz. Üstelik bir sosyal aktivitede istemediğiniz olumsuz bir karşılaşma canınız sıkabilir. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor. Sosyal ilişkilerinizi organizasyon çalışmalarla yapacaksınız. Güvendiğiniz dostlarınızı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Onların sezgisel yeteneklerini kendinizle birleştireceksiniz. Değerli olmak ve saygınlık görmenin püf noktalarından birinin arkadaşlık ve dostluk ilişkilerin olumlu olması geçtiğimiz yıllarda yaşadığınız olaylarla öğrendiniz ve denediniz. Şimdi bu durumu rahatlıkla yaşamınıza geçirebilirsiniz.

TERAZİ

Kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız. Ailenizde esen sıcak havaya rağmen, çevrenize de kayıtsız kalmayacaksınız. Özellikle yeni tanışacağınız kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Fakat yeniliklere hemen atladığınız için biraz beklemelisiniz. Bu nedenle; çevrenin etkisinde kalmadan, kendi düşünceleriniz doğrultusunda gelirlerinizi arttıracak ve deneyimlerinizi genişletecek başlangıçlar ve fırsatlarla karşı karşıya kalacaksınız. Enerjinizi dengelemelisiniz. Sosyal ilişkileriniz ve iş yaşamınız önemli bir konumda.

AKREP

Kurallı bir aşk ve kendi için sizi zorlayan duygular. Tüm bunlar sizin için çok önemli olaylar. Hemen teslim olamayacağınız bu iletişim bazılarına çok farklı gelecek. Çevrenizin kafasını oldukça karıştıracaksınız. Amaçlarınızdan taviz vermeden hızlı bir şekilde gerçekleştirdiğiniz aktiviteleriniz yüzünden başarılı bir dönem geçireceksiniz. Sizden yaşça büyük ve küçük kişilerle birlikte paylaşımlar içinde olacaksınız. İstediğiniz anlaşmaların altına imzalar atacaksınız. İlginç bir dönem ve sizin davranışlarınızla daha da orijinal hale gelecek. Tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz. İlişkilerinizde sezgilerinizin sizi yanıltabileceğini düşünerek olayları doğru algılamaya çalışmalısınız.

YAY

Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlanmalısınız. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınız ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız. Ekip çalışmalarına önem vereceksiniz. Özellikle, birlikte iş yaptığınız kişilerle ilişkilerinizi canlı tutacak ve alacağınız desteklerle kendinize yönelik yararlı çalışmalar yapacaksınız. Vicdan mekanizmanız sürekli çalışacak. Duygular ağır bastığı için, gereksiz ve ani çıkışlarla çevre ilişkilerinizi bozabilirsiniz. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek.  Geçmişte kalan hatalarınızın sizi tekrar rahatsız etmesini engellemek elinizde…

OĞLAK

Pişmanlık duyguları içinde; geriye alacağınız kararlar vermemelisiniz. Bazılarınızda ani ayrılık kararı alabilir. Tüm bunlar dikkat etmeniz gereken konular. Süregelen ilişkiler konusunda  kritik günler. Eleştirici yönlerinizle çevrenizin tepkisini de üzerinize çekebilirsiniz Değişik fikirlerle partnerinizi çıldırtabilirsiniz. Belki de yıllarsa hiç bu kadar isyankâr ve alışılmışın dışına çıkmamıştınız. Yeni tarzınızı sevmeye başlayacaksınız. Artık hiç kimseye aldırmamayı daha bilinçli olarak hayata geçirebilirsiniz.  Değişimden faydalanmanın tam zamanı… Bu nedenle gergin olabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizi yeniden sorgulayacaksınız. Çevrenizi gözlemlemek için hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız. Bazılarınız birçok sırları ortaya çıkarırken, kendini de ele verebilir dikkatli olun.

KOVA

Meslek ve kariyerinizle ilgili güçlü etkiler alındasınız. İş hedeflerinizi büyük bir hırsla takip edeceksiniz. İdealleriniz ve düşünceleriniz daha fazla önem kazanacağı için, dış görünüşü ve fiziksel yapınızı ihmal edebilirsiniz. Güvenilir bir kişiliğe sahip olmanız nedeniyle; prestij kazanacak, arkadaş çevrenizde olumlu katkılar sağlayacak kişilerle bir arada bulunacaksınız. Bu birliktelikler; iş yaşantınızda önemli açılımlara da, neden olacaktır. Çevrenizde beğenilecek ve arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Duygularınız güçleniyor ve bu dönemin en olumlu günlerinden birini yaşıyorsunuz. Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz bir hafta, eğlenceli ve sizi oyalayan yolculuklar da gündeme gelecektir.

BALIK

Para kazanmak yerine elinizdeki var olan paranızı değerlendirmeyi yeğleyin. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu özelliğinizi kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olacak ve her türlü gelişmenin ardında maddi değerler arayacaksınız. İş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanacak, çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Henüz yeni tanıştığınız kişilerle uygun sohbet ortamları yakalayacak, uyumlu kişilik sergileyeceksiniz. Fantezi haline getirdiğiniz konuların gerçeğe dönüşümü için çaba içinde olacaksınız.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

İZTO’da minyatür sergisi

“Anadolu Efsanelerinden Seçmeler” sanatseverlerle buluştu “Anadolu Efsanelerinden Seçmeler” Minyatür Sergisi İzmir Ticaret Odası (İZTO) Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu.…