Mövenpick Hotels&Resorts, Barista’nın büyülü dokunuşu ile hayata geçirdiği aromatik “coffee cuisine” menüsünü sunar

Sizleri, Mart ayı boyunca dilediğiniz otelimizde,

Mövenpick kahvesiyle bambaşka bir deneyime davet ediyoruz.

Accor portföyünün önde gelen markalarından biri olan Mövenpick Hotels & Resorts, sizler için kahvenin ilham verdiği, yaratıcı bir menü ortaya çıkardı; Coffee Cuisinebir parça Barista büyüsü.

50 yılı aşkın süredir kendi seçkin kahvelerini kavuran marka, harmanlama deneyimini yeni aromatik boyutlara taşıdı. Mövenpick’in ortaya çıkardığı kelimenin tam anlamıyla “çekirdeklerle dolu” yeni tarifleri, Mart ayı boyunca Mövenpick restoranlarında tadabileceksiniz.

Dünyadaki tüm Mövenpick Otelleri’nde eş zamanlı olarak sunulacak “Coffee Cuisine” menüsünde; kahveli yağ ile tatlandırılmış somon tartar, espresso sosu ile sunulan karidesli sebze rulosu, kahve çekirdekleri ile tütsülenmiş somon ve tatlı olarak da espressolu dondurma ile servis edilen “opera” stili milföy gibi farklı lezzetler bulunuyor. Mövenpick’in Şef Baristası Kevin Mohler, bir tutam kahve büyüsü ile eşsiz lezzetteki somon tartar, karamel dokunuşlu ton balıklı salata veya hafif tütün aromalı dana fileminyonları ustalıklı bir dokunuş ile ortaya çıkarıyor.

Mart boyunca devam edecek Mövenpick Coffee Cuisine menüsü hakkında daha fazla bilgi ve rezervasyon için: 0232 488 14 14’den Mövenpick Hotel Izmir’i, 0312 258 58 00’dan Mövenpick Hotel Ankara’yı, 0212 600 1 600’dan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’u veya 0422 377 70 00’dan Mövenpick Hotel Malatya‘yı arayabilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like