LİYAKAT büyüyor

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), yeni üyeler ile büyüyor. Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi “Birlikte başarılı projelere imza atmaya devam ediyoruz ve 10. yılımızda 10 kat büyüme hedefindeyiz” dedi.

LİYAKAT yeni üyelerinin rozet takma törenini Konak Pier Either Or’da düzenlenen toplantıda gerçekleştirdi. Törende konuşan LİYAKAT Başkanı Eskinazi yeni üyeleri de LİYAKAT ailesine katarak 10. yıla özel 10 projeye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Eskinazi “Erkek üye sayımız da git gide çoğalıyor. Katılan her üye gücümüze güç katıyor, biz birlikte büyüyor, birlikte başarıyoruz” dedi.

“Her şey inanmakla başlar”

Bu yılın ilk iki ayında “Askıda Kariyer” ve “Girişimci Kadın Atölyesi” isimli iki projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Eskinazi “Üçüncü projemiz de yolda. İzmir’in ve Türkiye’nin yeni fikir ve projelere, güçlü işlere ihtiyacı var” diye konuştu. ‘Her şey inanmakla başlar’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatan Eskinazi “Düşünüp de henüz hayata geçirmediğiniz projeleri bizimle paylaşın ki büyütelim, geliştirelim. Olmaz demeyin, inanırsak her şeyi başarırız” dedi. Etkinliğin sonunda üyeler pasta keserek Yönetim Kurulu Başkanı Berkay Eskinazi ve dernek üyesİ Fatma Elvin Öztürk’ün doğum günlerini kutladı.

Rozet alan yeni üyelerin isimleri :

Enise Sancak, Fethi Demir, Canan Tiyakigil, Didem Akbay Harmandağlı, Ramazan Demir, Serçin Uyar, Nihan Yarkent İnce

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like