IŞIN KARACA GAZİNOSU

IŞIN KARACA İLE BU YILBAŞI #EVEĞLENCE

Türk pop müziğinin en önemli ve özel kadın vokallerinden Işın Karaca, dünyanın en önemli sorunu  pandemide de üretmeye durmadan hizmet ettiği müzik sektörü için devam ediyor. Yılbaşı günü madem sevdiklerimizle sahnede buluşamıyoruz o zaman biz onların evine sahne kuralım fikri ile yola çıkılan #eveğlence  projesi, 9 aydır çalışamayan müzik sektöründeki  maddi yardıma ihtiyacı olan tüm müzisyenlere nefes olma hareketi.

‘Süslenin, sofralarınızı kurun ve kendinizi bizlere emanet edin. Programın başından sonuna kadar, tam bir yılbaşı eğlencesi hazırladık‘ diyen Işın Karaca 31 Aralık akşamı 21:30-00:30 saatleri arasında, biletix‘te gazinosunun perdelerini sürprizleri ile açıyor. Türk sanat müziğinden pop’a, arabeskten latin müziğine kadar uzanan geniş bir repertuvar hazırlayan Işın Karaca ve arkadaşları, karantina yılbaşına renk getirecek.

Bu sene arkadaşlarınıza, sevdiklerinize alacağınız en güzel hediye #eveğlence paketiniz olsun.
Biletler @biletix’te

Türk pop müziğinin en önemli ve özel kadın vokallerinden Işın Karaca, dünyanın en önemli sorunu pandemide de üretmeye durmadan hizmet ettiği müzik sektörü için devam ediyor. Yılbaşı günü madem sevdiklerimizle sahnede buluşamıyoruz o zaman biz onların evine sahne kuralım fikri ile yola çıkılan #eveğlence projesi, 9 aydır çalışamayan müzik sektöründeki maddi yardıma ihtiyacı olan tüm müzisyenlere nefes olma hareketi.

‘Süslenin, sofralarınızı kurun ve kendinizi bizlere emanet edin. Programın başından sonuna kadar, tam bir yılbaşı eğlencesi hazırladık’ diyen Işın Karaca 31 Aralık akşamı 21:30-00:30 saatleri arasında, biletix’te gazinosunun perdelerini sürprizleri ile açıyor. Türk sanat müziğinden pop’a, arabeskten latin müziğine kadar uzanan geniş bir repertuvar hazırlayan Işın Karaca ve arkadaşları, karantina yılbaşına renk getirecek.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like