Alerjik bünyelere özel sorbeler

Serez Dondurmacısı, süt alerjisi ve intoleransı olanlara da dondurma keyfi yaşatıyor

Büyük küçük herkesin dört mevsim severek tükettiği tatlıların başında gelen dondurmalar, içimizi serinletirken lezzetiyle de damaklarımızı fethediyor. Hemen herkesin en sevdiği tatlılar arasında yer alan dondurma, alerjik bir bünyeye sahip olanlar içinse dikkatli tüketilmesi gereken gıdalar arasında bulunuyor. Bu noktada yüzde yüz meyve bazlı sorbe dondurmaları ile Serez Dondurmacısı, süt alerjisi ve intoleransı olanları dondurmanın karşı konulmaz lezzetinden mahrum bırakmıyor.

“Ne yiyorsak onu sunarız” mottosu ile onlarca farklı ve doğal tattaki ürünüyle her türlü damak zevkine hitap eden Serez Dondurmacısı, alerjik bir bünyeye sahip olup özel beslenme programı uygulayan dondurma severleri de unutmuyor. Ürettiği yüzde 100 meyve bazlı sorbe çeşitleri sayesinde alerji nedeniyle dondurmadan uzak duranlara lezzetli alternatifler sunuyor.

Yüzde 100 meyve bazlı sorbeler alerjik bünyelere birebir

Serez Dondurmacısı’nın süt ve süt ürünü içermeyen yüzde 100 meyve bazlı sorbe çeşitleri de süte alerjisi ve intoleransı olanların tercih ettiği lezzetler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yüzde 83 bitter çikolatalı sorbe, Bodrum mandalina, limon, çilek, karadut, vişne, frambuaz, Alaçatı, kavun ve dört mevsim Serez Dondurmacısı’nın sorbe çeşitlerini oluşturuyor. Sorbelerin renk, tat, aroma ve lezzeti ise Türkiye’nin farklı bölgelerinde yetişen tamamen doğal meyvelerden geliyor.

Tüm şubelerde alerjen cetveli var

Serez Dondurmacısı’nın her şubesinde alerjen cetveli ve besin değeri tablosu bulunuyor. Tüketiciler dilerlerse bu tabloya bakarak kendileri için en doğru dondurmayı seçebiliyor. Birbirinden lezzetli Serez Dondurmacısı ürünlerine; İstanbul’da Kartal, Maltepe, Bostancı, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir ve Bakırköy şubelerinin yanı sıra www.serezdondurmacisi.com, GetirYemek ve Yemeksepeti uygulamasından ulaşılabiliyor. Serez Dondurmacısı web sitesinden verilen siparişler için Türkiye’nin dört bir yanına gönderim yapılıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like