Wyndham Grand İzmir Özdilek’te Ramazan

Muhteşem Lezzetler Wyndham Grand İzmir Özdilek Ramazan Sofrasında.

Ramazan ayı boyunca canlı tasavvuf müziği dinletisi eşliğinde, keyifli iftar sofraları sizleri bekliyor.Zengin set menü servisiyle Brasserie Restaurant, ferah ortamı, teras alternatifi ve açık havuz manzarası ile keyifli iftar buluşmalarınız için ideal bir atmosfer sunuyor. Uzun bir günün ardından yapılan limitsiz demleme çay, filtre kahve, limonata, ayran ve şerbet ikramı ile misafirlerin iftar keyfi ikiye katlanıyor.

Whyndham Grand İzmir Özdilek otelde Şef Muzaffer Yalçın ve ekibinin hünerli ellerinden çıkan set menüde yer alan Mardin kebabı ile pırasalı tavuk şiş yanında birinden iddialı mezeler tadılmaya değer.Ramazan ayı boyunca her akşam özenle hazırlanan iftar menüsünde sadece günün çorbası değişiyor. Kişi başı 299 TL olan set menüde yer alan ve finalde sunulan altın vuruş niteliğinde ki tatlılar ise damakta bıraktığı tat ile son noktayı koyuyor.

Ramazan coşkusunu sevdiklerinizle birlikte yaşamak için gruplarınıza özel tahsis edilecek olan şık, deniz ve bahçe manzaralı salonlarda veya havuz başı ve çim bahçe gibi açık mekânları da tercih edebilirsiniz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Mis gibi şenlik başlıyor

Seferihisar Belediyesi, dördüncüsü düzenlenecek olan Lavanta Şenliği’ni birbirinden güzel etkinlikler ile kutlamaya hazırlanıyor. Seferihisar Belediyesi’nin 2015 yılında üreticilere…