Çeşme Dalyanköy’de Yeni Bir Yaşam Başlıyor

Ekinoks İnşaat, modern hayatın kapılarını Ekinoks Life Dalyan ile aralayacak
İzmir’in değişik semtlerinde yapmış olduğu konutlar, iş merkezleri ve villa projeleriyle, İzmir’in saygın inşaat firmaları arasında yerini alan Ekinoks İnşaat, yeni projesi Ekinoks Life Dalyan için harekete geçti. Çeşme Dalyanköy’de hayata geçirilen proje, İzmir’in en güzel yerinde, son teknolojiyle döşenmiş modern yapılar ile modern hayatın kapılarını sizler için aralayacak.
Ekinoks Life İnşaat Seferihisar, Güzelbahçe, Yelki, Narlıdere’den sonra Çeşme Dalyanköy’de ‘Ekinoks Life Dalyan’ projesine başladı. Proje 12 ayda teslim edilecek. 1986 yılından bu yana inşaat sektöründe bulunan ve babadan oğula geçen inşaat sektörü tecrübesini kullanan Ekinoks İnşaat yeni projesi Ekinoks Life Dalyan ile görkemi ve estetiği buluşturacak.
Yeni trend rezidans projeleri yerine 7+1′ den oluşan, tamamen müstakil, özel havuzlu ve müştemilatlı villa projesinde Çeşme Dalyanköy’ü tercih eden Ekinoks İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kılıç, “7 dönüm üzerine kurulu 335 metrekare kapalı alanlardan oluşan her biri müstakil olan 9 adet villamız var. Önceliğimiz genişlik, ferahlık ve rahatlık olacak” dedi.
Ekinoks İnşaat, projelerinde hız kesmiyor.Firmanın aynı anda 4 projesinde inşaat devam ediyor. Güzelbahçe, Seferihisar, Yelki, Narlıdere’de projeler yapan firmanın prestij projesi ise Ekinoks Life Dalyan olacak.  Dalyan Marina’daki proje, lokasyonu, estetiği, doğayı, manzarayı ve kaliteyi bir araya getiriyor. Proje, 7 dönüm arazi üzerine kurulu, 335 metrekare kapalı alandan oluşuyor. Müstakil 9 adet villadan oluşan Ekinoks Life Dalyan’da her villanın kendine ait havuzu ve müştemilatı bulunuyor.
0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

GAİA PROJECT

Gaia Project, 1886 yılında  inşa edilen Aziz Vukolos Ortodoks Rum Kilisesi’nde tarihin kapılarını 4 Haziran’da ‘’Gaia Historical Cruises…
Devamını oku...

KÖY KOOP İZMİR BİRLİĞİ

“Köylünün örgütlü gücü bir tıkla yanınızda” İzmir Köykoop. Birliği (www.koykoopizmir.com) adıyla sanal dükkanını açtı.İzmir’in doğal meyve ve sebzeleri,eşsiz…