AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Maşa ile Koca Ayı: Yepyeni Maceralar

Tür: Animasyon, Aile

Yapımı: 2019 – Rusya

Yönetmen:  Oleg Kuzovkov

Bumblebee

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Travis Knight

Oyuncular: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr.,Rachel Crow, Pamela Adlon

1987 yılında kaçak olan Bumblebee, Kaliforniya’daki küçük bir sahil kasabasında bir hurdalığa sığınır. 18 yaşına girmek üzere olan ve dünyadaki yerini keşfetmeye çalışan Charlie (Hailee Steinfeld), savaştan yaralanmış ve zarar görmüş olan Bumblebee’yi bulur. Charlie, Bumblebee’yi yeniden canlandırdığında kısa sürede onun sıradan bir sarı VW aracı olmadığını anlar.

Süper Ayı

Tür: Animasyon

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Wang Qi

Baba ayı Dash, oğlu Zack ile birlikte vahşi doğada yaşamaktadır. Ancak küçük yavru bir gün çıktıkları bir gezinti esnasında kötü avcılar tarafından yakalanır ve karaborsada satılır. Baba Ayı, yavrusunu aramak için büyük şehre gitmek zorunda kalır. Oğlunu kurtarmak için bir casus köpek olan Hamilton’la birliği yapacaktır. Bu sırada Zack de bulunduğu yerdeki diğer hayvanlarla birlikte bir kaçış planı üzerinde çalışmaktadır. Baba oğul yeniden bir araya gelmeyi başarabilecek mi? “Süper Ayı”, yalnız bir baba ve casus bir hayvan arasındaki komik iş birliğini merkezine alarak, aile ve sevgi üzerine mizahi bir macera sunuyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Aylık Burç Yorumları

KOÇ: Bu ay aile içi aktiviteler için uygun olmasına rağmen,arkadaşlarınız konusunda fazla iyimser davranabilirsiniz. Canınızın sıkılmasına neden olacak…