Karşıyaka’nın yüzme havuzu çok sevildi

Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan yarı olimpik kapalı havuz, her yaştan yüzme tutkunlarının gözdesi oldu. Temmuz 2017’de hizmete açılan modern tesisten, bugüne kadar yaklaşık 38 bin kişi yararlandı.

İLK KAPALI HAVUZ

Karşıyaka’nın yarı olimpik ölçülerdeki ilk kapalı yüzme tesisi olan Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, hem çocukların hem de yetişkinlerin büyük beğenisini kazandı. Tesisin abone sayısı, Temmuz 2017’den bugüne 900’e ulaştı. 12 bin özel ders öğrencisi düzenli kurslara devam ederken, 25 bin spor okulu öğrencisi de yüzmenin keyfini doyasıya yaşadı. Havuzdan 100 özel engelli sporcu da faydalandı.

HALKA AÇIK

Zübeyde Hanım Mahallesi 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nun ön tarafında yer alan tesiste, yüzme ve su topu takımları da antrenman yapma imkanına kavuştu. Bireysel veya aile üyeliği ile halka açık olan, özel yüzme dersleri de verilen havuza 0549 522 02 57 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

ÇAĞDAŞ HİZMET

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Spor kenti Karşıyakamıza; teknolojik donanımı, dizaynı, hijyen ve güvenliğiyle İzmir’in sayılı yüzme tesislerinden birini kazandırdık. Geçen yıl hizmete açtığımız havuzumuzda tüm yurttaşlarımıza en çağdaş şartlarda yüzme ve su sporlarıyla buluşma imkanı sunuyoruz. Hem spor yapmak hem de keyifli vakit geçirmek isteyen herkesi tesisimize bekliyoruz” dedi.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like