ATLAS SAĞLIK EĞİTİM VAKFI’NDAN İKİ YENİ EĞİTİM

Atlas Sağlık Eğitim Vakfı düzenlediği eğitim ve etkinliklerle vakıf üyeleri ve bursiyer öğrencileri buluşturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Dr. Hakan Özsel tarafından verilen “Sağlık Hukuku” eğitimiyle Tıp ve Hukuk Fakültelerinde eğitim gören vakfın bursiyer öğrencileri, sağlık hukuku konusunda önemli bilgileri Dr. Özsel’den öğrendiler.

Bu haftaki eğitim konusu “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” ve “Diksiyon ve Hitabet” olacak

Atlas Sağlık Eğitim Vakfı şimdi ise iki yeni eğitimle üye ve bursiyerleri bilgilendirmeye devam edecek. “Eğitim Günleri” kapsamında 14 Nisan Pazar günü Atlıspor Organizasyonunda gerçekleşecek eğitimde Psikolojik Danışman Sedat Subaşı “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği”, TRT 1 Radyo Program Sunucusu Zeynep Bayraktutan ise “Diksiyon ve Hitabet” konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.

Eğitimlerle bursiyer öğrencilerin kişisel ve toplumsal anlamda bakış açıları gelişecek

“İki farklı eğitimle bursiyerlerimiz ve üyelerimizle birlikte olacağız ve alanlarında uzman konuklarımızdan yepyeni bilgiler öğreneceğiz” diyen Atlas Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı Mustafa Apak, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasının gerekliliğine ve önemine bu eğitimle dikkat çekmeye çalışacaklarını söyledi. Doğru diksiyon ve hitabet yöntemlerini öğrenerek bireylerin yaşamlarının her alanında daha sağlıklı iletişim kurabileceklerini ifade eden başkan Apak, “Bursiyer öğrencilerimizin de gelecek yıllarında daha bilinçli ve sağlıklı diyalog kurabilmeleri amacıyla ‘Diksiyon ve Hitabet’ eğitimi düzenlemeye karar verdik” diye konuştu.

Vakfın çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Atlıspor Organizasyonu sahibi Remzi Kasanoğlu ve çalışanlara teşekkür eden Apak, “Vakfımızın bütün üye ve bursiyerlerini 14 Nisan Pazar günü gerçekleştireceğimiz eğitime davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Aylık Burç Yorumları

KOÇÖnünüzde çok güzel ve ilginç fırsat çıkacak. Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz.…