AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Ölü Yatırım

Tür: Komedi
Yapımı: 2018 – Türkiye
Yönetmen: Neslihan Yıldız
Oyuncular: Serkan Dağlı, Öykü Çelik, Ceren Kaplakarslan, Anıl Çelik

Anıl Çelik ile Serkan Dağlı’nın başrollerini paylaştığı ve yönetmenliğini Neslihan Yıldız’ın üstlendiği komedi fimi Ölü Yatırım, mezarcılıkla uğraşan iki uçarı kardeşin başlarından geçen absürt olayları konu alıyor.

Ayın Karanlık Yüzü: Hitler’in Çocukları

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Komedi, Macera
Yapımı: 2018 – Almanya
Yönetmen: Timo Vuorensola
Oyuncular: Julia Dietze, Tom Green, Udo Kier, Lloyd Kaufman, Stephanie Paul

Nazilerin dünyayı ele geçirmeye çalıştığı Iron Sky filminin devamında, dünya nükleer savaş nedeniyle yaşanmaz hale gelmiştir. Kalan insanlar Naziler’in Ay’daki üssünde yaşamaktadır. Ancak burada yaşayanlar için yaşam koşulları kötüleşmeye başlayınca, dünyanın merkezindeki gizli bir şehre yolculuk yapmak gerekir. Ancak bu sırada karşılarına Vril önderliğindeki şekil değiştirebilen bir sürüngenler ırkı ve onların dinozor ordusu çıkar.

Yüzleşme

Tür: Dram
Yapımı: 2018 – Fransa
Yönetmen: François Ozon
Oyuncular: Melvil Pouaud, Denis Menochet, Josiane Balasko, Eric Caravaca, Swann Arlaud

Film, çocukluk arkadaşı olan Alexandre, François ve Gilles adındaki üç adamın kişisel deneyimlerini aile ve iş ilişkileri üzerinden ele alarak kıyaslıyor. Şubat ayında Berlin Film Festivali’nin ana yarışmasında dünya prömiyerini yapan film, travma ve cesaret konularını titizlikle ve büyük bir hassasiyetle ele alıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Deniz taksi müjdesi!

Karşıyaka’da ‘deniz’ için buluştular Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İZDENİZ Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Bozoğlu ve Genel…