Geleneksel Trendleri Günümüze Uyarlayan Topaz Mutfak Modeli

Geleneksel mutfakları, günümüz trendlerine uygun hale getiren Bodrum Mutfak Mobilya, geniş ürün yelpazesiyle beklentilerinizi karşılamaya devam ediyor. Son yılların en çok beğenilen geleneksel trendleri günümüze uyarlayan country modelli Topaz mutfak, mutfağınızda gelenekselliği yaşatıyor. Hamur açma ünitesiyle dikkat çeken Topaz model, country tarzın en önemli unsurları olan camlı dolap kapakları, açık raflar ve ahşap kulpları ile ön plana çıkıyor. Modernliği ve gelenekselliği bir araya getiren Bodrum Mutfak Mobilya’nın Topaz modelinde doğal renklerin başrolü göze çarpıyor.

Doğaya yakın olma fikrini kır yaşamına özgü detaylarla hayata geçiren, country stili evler her daim zamansız, samimi ve sıcak mekânlar sunuyor. Bodrum Mutfak Mobilya country mutfak modelleri natüralist ahşap dokuları ve toprak tonları ile bize hayatın özünü hatırlatan bir kurgunun altını çiziyor. Dekoratif ve şık tasarımlarını her modelinde uygulayan Bodrum Mutfak Mobilya, son yılların en çok ilgi gören country tarzını “Topaz” modelinde uyguladı.

Gelenekselliği Yaşatan Detaylar Ön Planda

Keyif odaklı kurguları başrole taşıyan samimi, rahat ve doğal ambiyanslar içerisinde ahşap dokular, büyük resmi tamamlayan önemli detaylar ile birleşiyor. Doğal malzemelerin sıcaklığını modern dokunuşlarla buluşturan Bodrum Mutfak Mobilya Topaz modeli, mutfağınıza farklı bir hava katmaya yardımcı oluyor. Hamur açma ünitesiyle ön plana çıkan Topaz modeli; camlı dolap kapakları, açık raflar ve ahşap kulpları ile dikkat çekiyor. Geçmişten günümüze birçok detayı uyarlayan Topaz modeli, konfor ve şıklığı mutfağınıza yansıtıyor. Modern hayatın sunduğu kolaylıklardan vazgeçmeyenler için harika seçenekler sunan Topaz model, gösterişten uzak country mutfaklar konfor ve sadeliğin tasarımdaki iz düşümlerini yansıtıyor.

Cabriole bacaklar, eskitme oksit renkli ferforje kulplar, patine ahşap yüzeyler, taş duvarlar, bakır aksesuarlar, kurutulmuş sebzeler, kendine doğayı ilham alan her şey Bodrum Mutfak Mobilya’nın Topaz modeli ile mutfaklarınıza geliyor.  Ahşabın kokusu ve dokusunu tarzı tamamlayan aksesuarlar ve davetkâr tasarım çözümleri ile buluşturan Topaz modeli, sağladığı atmosfer ile yemeklerinize ilham katıyor.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like