Alhatoğlu’ndan “Zeytinli Makarna”

14 milyon zeytin ağacına sahip Akhisar, katma değerli ürünlerine yenisini ekledi. Zeytin ve zeytinyağı sektörünün önde gelen markası Alhatoğlu, besin değeri yüksek iki ürünü bir araya getirdi. Geleneksel yöntemlerle üretilen Olive Works Zeytinli Makarna, sofraların vazgeçilmezi makarnanın ‘daha lezzetli ve sağlıklı’ tüketilmesini sağlayacak.

Alhatoğlu Zeytinyağları Ortağı Alper Alhat, geleneksel yöntemlerle durum buğdayı, durum irmiği ve yumurta ile üretilen üretilen makarnanın en önemli özelliğinin vitamin, polifenol ve lif bakımından zenginleştirilen yüzde 30 oranında zeytin içermesi olduğunu söyledi. Alhat “Damak tadına önem verenler, makarnayı daha sağlıklı ve lezzetli tüketmek isteyenler için çok iyi bir seçenek sunuyoruz” dedi.

Normal makarnalardan daha kısa sürede haşlanabilen ve aromasıyla sadece zeytinyağı gezdirerek bile servis edilebilen Olive Works Zeytinli Makarna için farklı ve lezzetli sos tariflerinin de Alhatoğlu internet sitesinde yer aldığına dikkat çeken Alper Alhat, “Üreticiler olarak her yıl kaliteli ürün ve yüksek verim hedefliyoruz. Bu hedeflerimizin yanına yeni pazarlama fikirlerini de koyarak, ürünümüze katma değer kazandırıp üreticimize fayda sağlamak istiyoruz. Olive Works Zeytinli Makarna işte böyle bir isteğin ürünü” diye konuştu.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like