Karaca Emlak, batıdaki örneklerine uygun, çağdaş emlakçılık modelini Alaçatı’da sunuyor.

2015 yılında kurulan Karaca Emlak Alaçatı, batıdaki örneklerine uygun, çağdaş emlakçılık modelini ülkemizde hizmete sunmuş. Bugün Alaçatı’da bulunan Karaca Emlak Ofisi  merkezi konumu, modern görünümü, uzman personeli ve standart çalışma esaslarıyla birçok emlağın el değiştirmesine aracılık etmektedir.

Karaca Emlak’ın kurucusu Tuncay Karaca  kendini ve verdiği hizmeti şöyle ifade ediyor: “Karaca Emlak kurucusu Tuncay Karaca, insanların yaşamsal bir karar almalarına bilgi ve deneyimleriyle rehberlik eden, işinin gerektirdiği eğitime sahip, doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş, gayrimenkul danışmanlığı öncesi de bir uzmanlığı olan profesyonel bir iş adamıdır.

Karaca Emlak her türden değişime ve gelişmeye çok çabuk uyum sağlayacak dinamik bir yapıya sahiptir. Yalnız ofisiyle değil, onlarca satılık-kiralık portföyün bulunduğu web sitesiyle ve tanıtım-reklam kanalları ile de müşterilerine ulaşarak, gayrimenkul sektöründe yeni birebir çalışma yapan gayrimenkul şirketleri arasında yerini almayı başarmıştır.

Türk insanı yaşamı boyunca emek vererek oluşturduğu birikimini ancak gayrimenkule çevirdiği anda boşa gitmemiş saymaktadır. Ülkemiz insanının emlak ve emlakçı konusunda edindiği tecrübeler, böyle yaşamsal bir birikimin emanet edildiği kişiye (emlakçıya) değişmez bir önyargıyla birlikte büyük sorumluluklar yüklemektedir.

Turizm ve hizmet sektöründeki uzun yılların birikimini emlak sektörü ile harmanlayan Karaca Emlak yalnız ülke içinde değil, yurt dışında da Türk vatandaşlarının emlak sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir.

Avrupa da yaşayan vatandaşlarımızı Çeşme yarımadasında mülk sahibi yapmayı başaran Karaca Emlak bu başarılarından da gurur duymaktadır.

Karaca Emlak aynı zamanda Alaçatı Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyesi olarak bölgede hem sosyal faaliyetlerin yürütülmesine katkı sağlamakta hem de turizm alanında hizmet vermek isteyen girişimcilere de ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Karaca Emlak’ın hedefi, sektörü saygın, güvenilir ve insanların kariyer tercihi olacak şekilde cazip hale getirmek, ülkemizde uluslararası standartlarda hizmet vermek, kurumsal markamızı Türkiye’de yaygınlaştırmaktır.

Önce İnsan, koşulsuz müşteri memnuniyeti, profesyonel hizmet, güven ve saygı dürüstlük, gelişimcilik, paylaşım çalışma ilkelerimizdir. Ayrıca Karaca Emlak olarak üye olduğumuz kuruluşlar şöyledir.” dedi

Alaçatı Turizm Derneği 

Derneğin temel amacı, ülkemizde yaygın olan kitlesel turizme alternatif olarak gelişen “Korumacı Turizmin” Alaçatı’nın doğal, gastronomik, kültürel ve sosyal değerlerini koruyarak gelişimine ve her türlü girişimine katkı sağlayarak hizmette bulunmaktır.
Gayrimenkul Girişimcileri Derneği

Gayrimenkul Girişimcileri Derneği, gayrimenkul sektöründe eğitime ve etiğe önem veren, sadece şahsı ve bugünü için değil meslektaşları ve sektörünün geleceği için de çaba gösteren, emlakı; planlamadan inşaata proje geliştirmeden pazarlamaya kadar yaşamsal bir bütün olarak gören, vizyonu geniş, misyon üstlenmiş işletme sahibi ve çalışanlardan oluşan bir kuruluştur.

13006 Sokak No: 6 Alaçatı

0 531 101 19 14

0 532 151 88 00

info@alacatikaraca.com

 

 

 

 

 

 

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

MYNAR Villa

Yeşilin her tonu Güzelbahçe’de… Geniş teraslar, açık havuz, akıllı ev sistemi, zengin peyzaj, açık otopark olanakları ile 3…