AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Pablo Escobar’ı Sevmek

Tür: Biyografi, Dram, Suç

Yapımı: 2017, İspanya, Bulgaristan

Yönetmen: Fernando León de Aranoa

Oyuncular: Penelope Cruz, Javler Bardem, Peter Sarsgaard, Davld Ojalvo, Julleth Restrepo

Kolombiyalı başarılı gazeteci Virginia Vallejo (Penélope Cruz), bir parti sırasında tanıştığı Pablo Escobar’dan (Javier Bardem) çok etkilenmiştir. Escobar’ın evli olmasına rağmen aralarında bir aşk başlar. Bu sırada Escobar, Medellín’deki fakir halktan olduğu büyük destek sayesinde siyasette hızla yükselmektedir. Ancak Virginia, Escobar’ın asıl gücünün uyuşturucu ticaretinden geldiğini anlamaya başlamıştır. Kolombiya hükümetiyle ABD, Escobar’ı yakalayabilmek için işbirliği yaparken Escobar, emrindeki tüm adamları ve silahlarıyla devlete ve devletin tüm temsilcilerine karşı baş kaldırır. Bütün bunlar, Virginia’yı çok zor durumda bırakacaktır.

Eski Köye Yeni Adet

Tür: Komedi

Yapımı: 2018, Türkiye

Yönetmen: Gülistan Acet, Ferit Karahan

Oyuncular: Bülent Parlak, Füsun Demirel, Burcu Gönder, Nail Kırmızıgül,Gülhan Tekin

1990’lı yıllarda Türkiye’nin doğusundaki bir köye, jandarma eşliğindeki sağlık görevlileri gelerek 3’ten fazla çocuğu olan kadınlara spiral takarlar. Amaç, doğum kontrolünü sağlamak olsa da, daha önce hayatlarında böyle birşeyi görmemiş köylüler, ne olabileceği hakkında spekülasyon yaparken sonunda bunun bir mikrofon olduğunda fikir birliğine varılır.

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz

Tür: Komedi, Müzikal

Yapımı: 2018, ABD

Yönetmen: Ol Parker

Oyuncular: Amanda Seyfried, Meryl Streep, Lilly James, Dominic Cooper, Christine Baranski

İlk filmdeki olayların ardından Sophie (Amanda Seyfried) ve Sky (Dominic Cooper) evlenmiş, Yunan adası Kalokairi’de annesi Donna’nın (Meryl Streep) otelinde yaşamlarını sürdürmektedirler. Sophie hamiledir ve kendini hayatında daha önce annesine belki de en yakın hissettiği dönemden geçmektedir. Annesinin yıllar önce adaya ilk geldiği zamanlarda yaşadıklarını merak eden Sophie ile birlikte biz de Donna’nın Kalokairi’deki gençlik yıllarında yaşadıklarına şahit oluyoruz.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like
Devamını oku...

Magazin

Buket Aydın Oyunculuğa Göz mü Kırpıyor? Haber Global de yüz yüze programını sunan Buket Aydın, sosyal medyada yaptığı…