AGORA SİNEMALARI / VİZYONDAKİ FİLMLER

Çatışma

Tür: Aksiyon

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Brian A. Miller

Oyuncular: Frank Grillo, Bruce Willis, Johnathon Schaech, Olivia Culpo, Colin Egglesfield

Bir bankada müdür olarak çalışan Jacob’ın (Frank Grillo) iş yeri, bir gün son derece profesyonel bir soyguncu tarafından soyulur. Adını temize çıkarabilmek için bu hırsızı yakalamak isteyen adam, eski bir polis olan komşusu James’ten (Bruce Willis) yardım ister. Ancak işini iyi bilen hırsız Gabriel (Johnathon Schaech), Jacob’ın eşi ve kızını kaçırarak rehin alır. Bu kritik durum, her 3 adamın da hayatlarını değiştirecek bir olaylar zincirini tetikleyecektir.

İnanılmaz Aile 2

Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera

Yapımı: 2018 – ABD

Yönetmen: Brad Bird

Oyuncular: Samuel L. Jackson, Holly Hunter, John Ratzenberger, Craig T. Nelson, Sarah Vowell

İlk filmdeki olayların ardından halkın güvenini kaybeden süper kahramanların imajını düzeltmek için Helen yani Lastik Kız seçilmiştir. Lastik Kız şehri kötü güçlerden korurken, Bob (Bay İnanılmaz) evdeki çocuklarla ilgilenme görevini üstlenmiştir. Violet ve Dash’in yanında yeni doğmuş Jack-Jack’in yeni fark ettikleri ve henüz kontrol edemedikleri güçleri, işini iyice zor bir hale getirmiştir. Ancak Screenslaver adında yeni ve zorlu bir düşmanın ortaya çıkışı, Lastik Kız ile birlikte ailenin diğer üyeleri ve Frozone’un hep birlikte yeni rakibe karşı savaşmalarını gerektirir.

Facia Üçlü

Tür: Komedi

Yapımı: 2018 – Türkiye

Yönetmen: Ramazan Özer

Oyuncular: Sefa Kındır, Mami Emen, Emre Gül, Deniz Oral, Hülya Şen

Emre ve iki yakın arkadaşı, Emre’nin dedesinden kalma tarlaya olabildiğince kısa sürede konabilmek için her yolu denemektedir. Sonunda tarlayı alabilmek için köye giden gençlerin planları, Emre’nin muhtarın kızına görür görmez aşık olmasıyla sekteye uğrar. Ne yapıp edip kızın gönlünü çalmak isteyen Emre ve arkadaşları, işi kızda gönlü olan başkalarıyla araba yarışı yapmaya kadar vardırır. Ama araba yarışının ardından işler, hiç de tahmin etmedikleri noktalara gidecektir.
Sosyal medyada ün kazanmış Emre Gül, Sefa Kındır ve Mami Eren’in başrolünde oynadığı Facia Üçlü filminin çekimleri, Adana ve Osmaniye civarlarında yapıldı.

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like