İzmir’de felsefe konuşulacak

Türkiye’nin önde gelen felsefecileri İzmir’de buluşuyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Eylül -18 Kasım tarihleri arasında “Aydınlanma ve İnsan” başlığıyla felsefe seminerleri düzenliyor.

“Aydınlanma ve İnsan” başlığıyla felsefe seminerleri düzenleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi 8 hafta sürecek programda Türkiye’nin önemli felsefecilerini konuk edecek. 22 Eylül- 18 Kasım tarihleri arasında Kültürpark Gençlik Tiyatrosu ve Aziz Vukolos Kilisesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan felsefe seminerlerinde İoanna Kuçuradi, Betül Çotuksöken, Ahu Tunçel, Kurtul Gülenç, Kubilay Aysevener, Özlem Duva, Metin Bal ve Ezgi Ece Çelik gibi birçok değerli akademisyen sunumlar yapacak. Saat 12.00’den 17.00’ye kadar sürecek seminerler ücretsiz olacak. Seminerlere katılanlara program sonunda katılım belgesi verilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşecek seminer programı şöyle;
1. Hafta (22 Eylül 2018) / Kültürpark Gençlik Tiyatrosu Aydınlanma ve İnsan Felsefesi, Prof. Dr. Betül Çotuksöken, (Maltepe Üniversitesi)
2. Hafta (29 Eylül 2018) / Kültürpark Gençlik Tiyatrosu Aydınlanma ve Bilgi Felsefesi, Doç. Dr. Kurtul Gülenç, (Mimar Sinan Üniversitesi)
3. Hafta (6 Ekim 2018) – Kültürpark Gençlik Tiyatrosu Aydınlanma ve Bilim Felsefesi, Yard. Doç. Dr. Ezgi Ece Çelik, (Dokuz Eylül Üniversitesi)
4. Hafta (13 Ekim 2018) – Aziz Vukolos Kültür Merkezi Aydınlanma ve Politika Felsefesi, Doç. Dr. Ahu Tunçel, (Maltepe Üniversitesi)
5. Hafta (20 Ekim 2018) – Aziz Vukolos Kültür Merkezi Aydınlanma ve Hukuk Felsefesi, Doç. Dr. Özlem Duva, (Dokuz Eylül Üniversitesi)
6. Hafta (27 Ekim 2018) – Aziz Vukolos Kültür Merkezi Aydınlanma ve Sanat Felsefesi, Doç. Dr. Metin Bal, (Dokuz Eylül Üniversitesi)
7. Hafta (3 Kasım 2018) – Aziz Vukolos Kültür Merkezi Aydınlanma ve Tarih Felsefesi, Prof. Dr. Kubilay Aysevener, (Dokuz Eylül Üniversitesi)
8. Hafta (18 Kasım 2018) – Aziz Vukolos Kültür Merkezi Aydınlanma ve Etik, Prof. Dr. Ioanna Kuçuradi, (Maltepe Üniversitesi)

0 Shares:
Bir yanıt yazın
You May Also Like